Quantcast

Sci-fi seriál Poslové od 5. ledna na AXN

| redakce | tisk

Kabelový a satelitní placený kanál AXN uvede již zítra 5.1.2016 ve 23:00 hodin premiéru první 13ti dílné řady amerického sci-fi seriálu "Poslové" (The Messengers).

O čem bude seriál Poslové? Záhadný objekt narazí do Země a skupina náhodně vybraných jedinců zemře kvůli energetické vlně, kterou náraz způsobil. Krátce nato se ale probouzejí a zjišťují, že se stali Anděly s jasným úkolem - zastavit přicházející Apokalypsu. Musí proto zastavit samotného Ďábla a čtyři jezdce Apokalypsy, k čemuž jim mají pomoci speciální dary.

Sci-fi seriál Poslové od 5. ledna na AXN
▲ Sci-fi seriál Poslové od 5. ledna na AXN

V poušti v Novém Mexiku vědkyně Vera (Shantel VanSanten) fascinovaně sleduje záhadný objekt řítící se k Zemi. Následná exploze vyšle tlakovou vlnu, která krátce zastaví její srdce.

Vera ale není jedinou osobou, na níž měla vlna vliv.

Najednou je propojena se čtyřmi cizinci, kteří rovněž záhadně zkolabovali. Zanedlouho Veru navštíví záhadný muž (Diogo Morgado) a nabízí jí šanci získat zpět uneseného syna, ovšem pouze pokud mu pomůže s morálně pochybným úkolem. Spojeni osudem a biblickým proroctvím, „poslové“ zjišťují, že mají nadpřirozené dary, které jsou jedinou nadějí na odvrácení přicházejícího konce světa.

zdroj: AXN





Reklama




Vybrané články