Quantcast

AXN uvede seriál Kriminálka: Oddělení kybernetiky

| redakce | tisk

Již zítra 6. ledna 2016 ve 21:00 hodin odvysílá satelitní a kabelová televizní stanice AXN první díl z první řady amerického seriálu "Kriminálka: Oddělení kybernetiky" (CSI: Cyber).

O čem bude nový seriál?

Nový tým FBI vedený speciální agentkou Avery Ryan (Patricia Arquette) se vrhá na řešení případů z oblasti kyberzločinu. Mezi spolupracovníky patří otec-samoživitel a bývalý speciální agent námořnictva Elijah Mundo (James Van Der Beek), odborník na hackerství Daniel Krumitz (Charley Koontz), bývalí hackeři Raven Ramirez (Hayley Kiyoko) a Brody Nelson (Shad Moss) či zástupce ředitele Simon Sifter (Peter MacNicol).

Jejich úkolem je řešit všechny vraždy, sexuální přestupky či vydírání prováděné s pomocí internetu, kyberkrádeže, hackerské útoky a další podobné případy spadající do jurisdikce FBI.

AXN uvede seriál Kriminálka: Oddělení kybernetiky
▲ AXN uvede seriál Kriminálka: Oddělení kybernetiky

Zajímavosti k seriálu:

• Postava hlavní hrdinky Avery je inspirována skutečnou kyberpsycholožkou Mary Aiken
• Kriminálka: Oddělení kybernetiky je prvním (a zatím jediným) spin-offem „Kriminálek“, ve které je hlavní postava žena
• Kriminálka: Oddělení kybernetiky je v současné době jediný seriál z celé śérie „Kriminálek“, který se natáčí. Kriminálka Las Vegas (první z celé série) měla 15 řad, druhá v pořadí Kriminálka Miami nás bavila 10 sezón. Třetím seriálem ze stejné série je pak Kriminálka New York s 9 řadami.

zdroj: AXN





Reklama




Vybrané články