Quantcast

Digisport 3 odstartoval na AustriaSat Magyarország

| redakce | tiskobrázek k článku: Digisport 3 odstartoval na AustriaSat Magyarország

V nabídce maďarské satelitní pay-tv platformy AustriaSat Magyarország (Eutelsat 9A, 9°E) lucemburské mediální skupiny M7 Group došlo k programové změně. Původní stanice Sportklub byla nahrazena sportovním programem Digisport 3 v SD rozlišení.

Třetí program z rodiny Digisport odstartoval 24. října 2015 a je rozšířením sportovní nabídky vysílatele televize Digi Sport. Po několika týdnech od svého spuštění se program stal součástí nabídky platformy AustriaSat Magyarország. Abonenti tuto stanici najdou v programových balíčcích Optimal a Maximal.

AustriaSat Magyarország vedle Digi Sport 3 poskytuje také stanice Digisport 1 a Digisport 2. V HD rozlišení vysílá je poskytován jen první program, zbylé jsou v MPEG-4/SD.

Digi Sport 3 přinese abonentům další atraktivní sportovní obsah - anglickou, italskou a francouzskou fotbalovou ligu, Evropskou ligu UEFA, dále přenosy z tenisového turnaje Wimbledon, ATP World Championships. V programu stanice najdou diváky rovněž i brazilskou, argentinskou, belgickou a skotskou fotbalovou ligu, basketbalovou Euroleague, MotoGP a další.

technické parametry - Digisport 1 HD/2/3:

• Eutelsat 9A (9°E), freq. 11,747 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, CA Irdeto a Conax





Reklama




Vybrané články