Quantcast

Eurosport vysílá grandslam Australian Open

| redakce | tisk

Až 24 hodin živého tenisového vysílání denně nabídne Eurosport z prvního grandslamu sezóny - Australian Open. Na obou svých kanálech - Eurosport 1 a Eurosport 2 - bude Australian Open vysílat od 18. do 31. ledna. Celkem uvidí diváci přibližně 460 hodin tenisu, z toho 250 živě.

Finále žen se hraje 30. ledna od 9:30 (SEČ) a finále mužů 31. ledna též od 9:30. Eurosport bude vysílat také finále čtyřher (včetně smíšené). Turnaj budou komentovat Michal Šíma, Radek Barkman, Béla En, Jan Exner, Karel Janů, Ivan Petr, Tomáš Petr, Michal Škorpil a Richard Vokurka.

Eurosport vysílá také tradiční magazín Game, Set and Mats. Každý den se mohou diváci těšit nejen na skvělé sportovní výkony, ale i na analýzy a rozhovory tenisových expertů Eurosportu Barbary Schettové a Matse Wilandera. Doplní je nováček v tenisovém týmu Eurosportu Alex Corretja, bývalá světová dvojka, dvojnásobný grandslamový finalista a trenér Andyho Murrayho a španělského daviscupového týmu.

Eurosport bude vysílat zápasy nejen z centrální arény Roda Lavera, ale také z dalších kurtů. Zápasy, které nebudou vysílány na E1 a E2, mohou diváci sledovat prostřednictvím internetového přehrávače Eurosport Player, který nabízí pokrytí všech kurtů grandslamových turnajů.

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články