Quantcast

Změny ve sportovní nabídce NTV Plus od 1.2.2016

| redakce | tisk

Operátor ruské satelitní pay-tv platformy NTV Plus provede k 1.2.2016 velké změny v nabídce sportovních programů. Od uvedeného data bude stanice Naš futbol součástí základních balíčků Bazovyj Zapad a Lajt Vostok bez dalších poplatků až do konce aktuální fotbalové sezóny 2015/16.

Naš futbol je televizní kanál, který vysílá všechny zápasy fotbalového šampionátu Ruska. Celkem přináší 240 zápasů v sezóně. Vedle přímých přenosů nabízí také rozhovory s hráči, trenéry a další pořady. Kanál Naš futbol byl původně dostupný jako součást doplňkových balíčků NTV Plus.

Vedle této změny bude kanál Match Naš sport zařazen do balíčku Lajt Vostok. Balíček tak bude obsahovat 80 programů. Cena od 1.2.2016 bude 149 rublů měsíčně (při aktuálním kurzu cca 47 Kč měsíčně).

Změny se od 1.2.2016 dotknou i balíčků Supersport Zapad a Supersport Vostok, které budou tvořit sportovní kanály Match, Match Arena, Match Igra, Match Futbol 1, Match Futbol 2, Match Futbol 3 a Match Boec. Abonenti NTV Plus tak získají přístup ke kompletní sportovní programové nabídce. Diváci uvidí sportovní akce a turnaje v Rusku a v zahraničí jako jsou olympijské hry v Rio de Janeiro, Euro 2016, domácí MS v ledním hokeji a řadu dalších eventů. Balíček Supersport Zapad bude operátor nabízet za 399 rublů měsíčně (cca 126 Kč měsíčně).





Reklama




Vybrané články