Quantcast

Jaro na TV Kinosvět: Ve znamení konspirace, zločinu, záhad a tajemství

| redakce | tisk

Kdo stojí za tragickým letem MH 370? A za 11. zářím? Jsme ve vesmíru sami? Skrývá vláda USA pravdu o UFO a mimozemšťanech? Na tyto a na další desítky otázek odpoví televizní premiéry mnohdy až šokujících pořadů, které TV Kinosvět připravila pro své jarní vysílání.

Vedle toho nabídne nové kriminální příběhy zaměřené především na podvodníky a pod názvem Noční můry - co nahání husí kůži rovněž novou řadu osvědčených záhad a tajemství.

V této sezóně jsme položili důraz na pořady, které v ostatních televizích chybí a které nabízejí nový výklad toho, co se událo a děje,“ říká Jan Jurka, programový ředitel a dodává: „Myslím, že tyto pořady trefí do černého.“

Konspirační večery se opřou o jednatřicetidílný seriál Konspirační teorie: Kde je pravda? Zkušený novinářský veterán Richard Syrett se bude zabývat teoriemi spiknutí i nadpřirozenými jevy a mimo jiné nabídne rozhovory s předními světovými experty, nezávislými mysliteli i s těmi největšími skeptiky. Na divákovi pak zůstane, na jakou stranu se přikloní. Premiéra 1. dílu je 9. února. Seriál bude doplněn o volnou řadu alternativních pohledů na světové události pod názvem Corbetova zpráva a nebude chybět jedno překvapení...

Zločin: to nejsou pouze vraždy, ale i podvodníci, kteří stojí za tisíci zničených životů. Tihle zločinci jsou většinou nadprůměrně inteligentní a skvěle oblečeni. Působí důvěryhodně a páchají své špatnosti po celém světě. Diváky TV Kinosvět s nimi seznámí dvanáctidílná série Podvodníci. Premiéra 1. dílu je 14. února. Chybět nebude ani třetí řada divácky jednoho z nejoblíbenějších pořadů FBI: velké případy.

Nadále budou pokračovat večery věnované záhadám, tajemstvím a paranormálním jevům. Největším tahákem bude třináctidílná kanadská dokumentární série Noční můry - co nahání husí kůži, která nabízí mrazivé výpravy do fascinujícího světa paranormálních jevů. Premiéra 1. dílu je 20. února.

Vedle těchto hlavních programových bloků nabídne TV Kinosvět ještě tři profilové dokumentární série: Hry špiónů (premiéra 1. dílu 3. dubna ) - nový pohled na druhou nejstarší profesi světa, na její tajnosti, úspěchy a prohry. Rozzuřená planeta (premiéra 1. dílu je 18. února), která vezme diváky na unikátní pouť světem nejextrémnějších přírodních jevů. A nakonec Hodiny hrůzy (premiéra 1. dílu je 18. února), kdy se diváci zase stanou očitými svědky nejhorších katastrof za posledních 100 let. Všechny tři série jsou třináctidílné.

Vlastní výroba bude, kromě jiného, zastoupena dokumentem Hitlerova sbírka v Čechách. Ta nabídne úspěšné pátrání Jiřího Kuchaře po osudech části Hitlerovy umělecké sbírky ukryté v Čechách. Premiéra 1. dílu je 17. února.

Z mnoha dalších premiér lze doporučit následující dokumentární série:

Národní parky USA: Vybrané přírodní pamětihodnosti a krásy USA tak, jak je vidí a komentují jejich správci a profesionální průvodci národními parky. Premiéra 1. dílu 15. února.

Náš svět: Lidé a příroda z různých míst světa: z polozapomenutých i z těch, na které byla upřena ta největší pozornost. Dobrodružství zdánlivě všedních životů zachycovaná pracovníky University OSN. Premiéra 1. dílu 15. února.

Bezstarostná jízda: švédská popová zpěvačka Mapei, režisér a řidič projedou v kamiónu řadu evropských měst, aby v jejich ulicích natočili hudební klip. Premiéra 1. dílu 26. února.

Gardy a stráže: střihová komentovaná série nabídne pohled na třpytivý svět čestných stráží a královských a jiných gard tak, jak ho zachycují domácí i zahraniční turisté. Premiéra 1. dílu 5. března.

zdroj: KS





Reklama




Vybrané články