Quantcast

Skupina Nova uzavřela víceletou dohodu o vysílacích právech na NHL

| redakce | tisk

Skupina Nova a Národní hokejová liga se dohodly na rozšíření vysílacích práv na nejprestižnější hokejovou ligu planety na další tři sezóny 2016-2017, 2017-18 a 2018-19.

Příznivce NHLTM čeká na obou stanicích Nova Sport 1 a Nova Sport 2 každý týden až 15 zápasů. Diváci si tak budou moci vychutnat přímé přenosy strhujících hokejových utkání včetně boje o Stanleyův pohár a zápasů pod širým nebem. Těšit se můžou na sledování nejlepších českých hokejistů v čele s Jaromírem Jágrem, Tomášem Plekancem nebo Jakubem Voráčkem.

Jsme rádi, že jsme se domluvili na rozšíření partnerství s NHL, která trvá už přes deset let. Divákům budeme na obou prémiových stanicích NOVA Sport nadále přinášet to nejlepší ze světa ledního hokeje, v čele s oblíbenými českými hokejisty. NHL skvěle doplňuje naši atraktivní sportovní programovou nabídku,“ říká Christoph Mainusch, generální ředitel a jednatel skupiny Nova.

Jsme nadšeni z pokračujícího partnerství s NOVA Sport, které přinese milionům fanoušků v České republice i na Slovensku vzrušení ze sledování hokejových utkání NHL,“ uvádí David Proper, výkonný viceprezident pro distribuci v médiích a strategii, NHL, a dodává: „Díky silným stanicím jako je NOVA Sport se nám daří přinášet NHL fanouškům z celého světa.“

Vysílací práva zahrnují i ligové zápasy pod širým nebem, NHL Winter ClassicTM a NHL Stadium SeriesTM. Diváci se mohou těšit také na sledování těch nejlepších momentů z exhibiční série NHLTM All-Star a vyvrcholení sezóny v zápasech play off včetně finálových bojů o Stanleyův pohár.

Na vybraná utkání se mohou těšit také diváci videoportálu VOYO. Zůstávají tradiční Pátky na ledu, kdy si diváci stanice FANDA mohou užít vybraný páteční přenos živě.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články