Quantcast

Antik Sat má nové internetové stránky

| redakce | tisk

Košická společnost Antik Telecom uvedla do provozu nové internetové stránky své satelitní platformy Antik Sat, kterou provozu od listopadu loňského roku. DTH služba je v první fázi nabízena stávajícím zákazníkům operátora.

V další etapě bude služba Antik Sat k dispozici i pro ostatní zájemce na Slovensku a později i v Česku.

Operátor aktuálně na stránkách antiksat.sk nabízí klientům tři balíčky "Pre začiatok", "Všetko, čo potrebuješ" a "Filmový zážitok". První z balíčků je startovací a obsahuje 16 programů, z toho 1/2 z nich je v HD rozlišení. V balíčku jsou všechny hlavní slovenské veřejnoprávní a komerční programy plus TA3, TV LUX, TV Noe, Senzi TV a české stanice ČT1 HD, ČT2, ČT24 a KinoSvět. Předplatné vyjde na 2,97 eur na tři měsíce (tj. 0,99 eur za měsíc). Cenově výhodnější je předplatné na rok (10,68 eur, tj. 0,89 eur měsíčně).

Hlavní programový balíček "Všetko, čo potrebuješ" obsahuje více než 60 programů, z toho je 1/3 v HD rozlišení (stojí 35,70 eur na tři měsíce, tj. 11,90 eur měsíčně). V balíčku se nacházejí všechny programy z předchozího balíku a navíc klasické placené kanály jako například filmové programy JOJ Cinema, AMC Channel, Film+, Filmbox, CS Film, Film Europe, sportovní Sport1, Sport2 HD, Auto Motor Sport Channel, Fightbox, erotické Erox HD, Eroxxx HD, Dusk TV, hudební Óčko, VH1, 360 tunebox, Djazz.tv, brava hd, dokumentární Nat Geo, Nat Geo Wild, Spektrum, Travel Channel HD, TV Paprika, Docubox, dětské Nickelodeon, JimJam, Disney Channel, Minimax, Rik a řada dalších. V balíku není žádný z programů skupiny Discovery - tedy žádný dokumentární program Discovery a ani Eurosport.

Prémiový balíček "Filmový zážitok" obsahuje 5 kanálů skupiny HBO - tedy HBO HD, HBO2, HBO Comedy, Cinemax HD a Cinemax 2 HD. Předplatné vyjde na 29,70 eur na tři měsíce, tj. 9,90 eur na měsíc.

Antik Sat láká zákazníky na možnost sledování služby na televizoru, tabletu, smartphonu, včetně archívu, kde je možné přehrávat pořady z posledních 10 dní.





Reklama




Vybrané články