Quantcast

Mistrovství světa superbiků na Eurosportu až do roku 2019

| redakce | tiskobrázek k článku: Mistrovství světa superbiků na Eurosportu až do roku 2019

Eurosport a Dorna WorldSBK prodlužují vzájemnou spolupráci a vysílání MS superbiků až do roku 2019. Eurosport je dlouholetým partnerem organizace Dorna WorldSBK, nová dohoda znamená již 20 let vzájemné spolupráce.

Součástí dohody je kromě MS superbiků také vysílání MS supersportů a kategorie Superstock 1000. Světové šampionáty budou pro motoristické příznivce dostupné i prostřednictvím internetového přehrávače Eurosport Player a to i na mobilních zařízeních (na nichž ale funguje pouze v angličtině), což zvyšuje počet diváků motoristických závodů.

Generální ředitel Eurosportu Peter Hutton: „Dorna WorldSBK je dlouholetým partnerem Eurosportu a jsme rádi, že v naší spolupráci budeme pokračovat až do roku 2019. Diváci Eurosportu se mohou těšit nejen na to, jak od konce tohoto měsíce bude Jonathan Rea obhajovat svůj titul, ale i na další tři sezony.“

Diváci uvidí na Eurosportu nejlepší jezdce WorldSBK - na startu budou mj. Britové Jonathan Rea, Chaz Davies, Tom Sykes, Španěl Jordi Torres a Francouz Sylvain Guintoli. Čeští motocykloví fanoušci se mohou těšit na výkony Karla Abrahama. První závody MOTUL FIM Mistrovství světa superbiků 2016 bude Eurosport vysílat živě z australského okruhu Phillip Island 27. a 28. února. Českého zástupce bude mít také Mistrovství světa supersportů, ve kterém bude startovat Ondřej Ježek. MS supersportů odstartuje také na okruhu Phillip Island 28. února.

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články