Quantcast

O2 Sport nasadí na jaře nové reportérky

| redakce | tisk

Tento víkend startuje na stanici O2 Sport jarní část fotbalové Synot ligy a diváci se můžou opět těšit na ty nejlepší utkání z každého kola. V sobotu se od 14 hodin představí pražská Sparta na půdě Zlína a už při tomto střetnutí se fanoušci dočkají nové reportérky Hanky Domnosilové, která bude přinášet exkluzivní zpravodajství přímo z hrací plochy.

Sportovní reportérka Hanka Domnosilová dosud sbírala zkušenosti především na rádiu Černá Hora a také ve Východočeské televize V1. "Je to pro mě pracovní i osobní výzva. Celosvětovým trendem je zapojovat ženy reportérky do přímých přenosů a jsem ráda, že se touto cestou vydá také O2 Sport. Těším se na spolupráci s novými kolegy, hráči i trenéry," uvedla Hanka Domnosilová, jež má více než patnáctileté novinářské zkušenosti.

O2 Sport nasadí na jaře nové reportérky
▲ O2 Sport nasadí na jaře nové reportérky

Avšak nasazení nových reportérek nebude jedinou novinkou, kterou si stanice O2 Sport na jaře přichystala. "Chtěli jsme posílit přímé přenosy o ženský element a to se nám podařilo. Hanka je naší první reportérkou a další budou brzy následovat," prozradil Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 Sport, a vzápětí dodává: "Nadále zlepšujeme kvalitu přenosů a můžu prozradit, že od března nasadíme nový HD přenosový vůz, který bude patřit k tomu nejlepšímu na českém trhu."

O2 Sport bude rovněž plně využívat exkluzivní funkce multidimenze, kdy bude divákům k dispozici tradiční výběr ze čtyř kamer, jako je například záběr sledující trenérské lavičky nebo kamera za brankou. Navíc na speciální zápasy, jako je třeba derby pražských "S", se znovu chystá oblíbený fanouškovský komentář. Poslední novinka se týká Petra Svěceného, který se dosud na O2 Sport věnoval moderování. Populárního komentátora se fanoušci po letech dočkají také u jarních zápasů české nejvyšší fotbalové soutěže.

Již tuto sobotu vypukne očekáváný souboj mezi Zlínem a Spartou. Překvapivě šestý celek tabulky se bude chtít před vyprodaným hledištěm proti favorizované Spartě vytáhnout. Dokáží se domácí prosadit bez svého nejlepšího střelce Lukáše Železníka? Zažije vítězný debut nová sparťanská akvizice Josef Šural? Odpovědi na tyto otázky se dozvíte v přímém přenosu sportovní stanice O2 Sport. Předzápasové studio začíná pod vedením Radka Šilhana už od 13.30 hodin.

zdroj: O2





Reklama




Vybrané články