Quantcast

Polsat Viasat Explore a Polsat Biasat History v HD

| redakce | tisk

Dne 1. března 2016 budou programy Polsat Viasat History a Polsat Viasat Explore v SD rozlišení nahrazeny svými verzemi v HD rolzišení - Polsat Viasat History HD a Polsat Viasat Explore HD.

Obě stanice v klasickém SD rozlišení vysílají od 1. března 2013 na základě spolupráce firem Cyfrowy Polsat a Viasat Broadcasting, patřící švédské mezinárodní skupině Modern Times Group (MTG), kdy nahradily na polském trhu původní stanice Viasat History a Viasat Explore.

Polsat Viasat Explore a Polsat Biasat History v HD
▲ Polsat Viasat Explore a Polsat Biasat History v HD

Programy Polsat Viasat Explore a Polsat Viasat History v SD rozlišení jsou dostupné abonentům satelitní platformy Cyfrowy Polsat a rovněž ve vybraných kabelových a IPTV sítích. V nabídce první stanice najdou diváci dokumentární filmy a zábavné pořady pro muže, včetně e-sportu, zatímco na druhé dokumenty a historické filmy.

Modern Times Group nabízí na polském trhu také samostatný dvojkanál Viasat History HD / Viasat Nature HD. Pravděpodobně bude program rebrandován na Polsat Viasat Nature HD. V minulosti se v Polsku vysílal také filmový kanál TV1000. V minulém roce se objevily informace o vstupu další stanice pod touto značkou na polský trh - TV1000 Russkoe Kino (TV1000 Russian Kino). Provozovatel může u našich severních sousedů spustit i další stanice jako Viasat Sport a/nebo Viasat Motor.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články