Quantcast

Eleven Sports Network s právy na přenosy Formule 1

| redakce | tiskobrázek k článku: Eleven Sports Network s právy na přenosy Formule 1

Eleven Sports Network bude vysílat přímé přenosy závodů F1, na která získala exkluzivní vysílací práva pro polské území. Formule 1 jsou nejprestižnější automobilové závody na světě s nejoblíbenější roční série závodů.

Polští fanoušci F1 budou moci sledovat relace z 2016 FIA Formula One World Championship v Eleven Sports Network v přímých přenosech a exkluzivně. Poprvé v historii soutěže se bude skládat ze 21 závodů.

Letošní ročník začne závodem 2016 Formula 1 Rolex Australian Grand Prix, který se bude konat ve dnech 18. až 20. března 2016 v Melbourne a skončí 27. listopadu závody v Abu Dhabi ve Spojených arabských emirátech. Kalendář byl rozšířen o Baku v Ázerbájdžánu, který je naplánován na víkend od 17. do 19. června.

V Polsku jsou programy Eleven a Eleven Sports v nabídkách platforem a služeb nc+, player.pl, UPC, Multimedia Polska, INEA, Netia, East & West, Gawex, City-Net, Elsat, WTvK, JMDI, Supermedia, STTB, ASTA-NET, Antserwis a TVK SM Grudziądz. Díky smlouvě o spolupráci s Agora SA, Ringier Axel Springer Polska a Grupą WP je některý obsah umístěn také na službách sport.pl, Onet.pl a wp.pl.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články