Quantcast

3 nové programy v paketu Trikolor TV

| redakce | tisk

Dnes 19.2.2016 byly do nabídky ruské satelitní DTH platformy Trikolor TV zařazeny tři nové tématické programy - Kinohit, Kino Plus a Juveliročka. Stanice jsou dostupné v balíčku Edinyj pro zákazníky, kteří jsou v dosahu signálu satelitů Express AMU1 a Eutelsat 36B.

Stanice Kinohit a Kino Plus jsou poskytovány v MPEG-4, zatímco televizní stanice Juveliročka je ve formátu MPEG-2/SD.

Kinohit vysílá osvědčené světové filmové hity různého stáří. V programu nejsou diváci osvědčené a vysoce kvalitní filmy - hollywoodské hity a oblíbené filmy evropské asijské kinematografie. Na této stanici najdou diváci zejména dobrodružné filmy, komedie, thrillery a melodramata.

Kino Plus - přináší rozmanitost světové kinematografie - všechny filmové žánry. Diváci se mohou těšit na dobrodružné filmy, komedie, detektivky, romantické filmy, horory, fantasy filmy a jiné.

Juveliročka - je první televizní kanál v Rusku, který se zaměřuje na šperky. Divákům nabízí možnost si pořídit exkluzivní šperky za atraktivní ceny. Dále kanál vysílá řadu zajímavých informací o špercích z celého světa. Dále historii, mýty a legendy, módu, vědu, zajímavé lidi a další.





Reklama




Vybrané články