Quantcast

NHL zdarma na portálu Yahoo

| redakce | tiskobrázek k článku: NHL zdarma na portálu Yahoo

Přenosy z kanadsko-americké hokejové NHL jsou nově dostupné zdarma na portálu Yahoo. Společnosti Yahoo! Inc. (YHOO) a National Hockey League (NHL) uzavřely strategickou alianci v distribuci prémiového sportovního obsahu k milionům uživatelů stránek Yahoo Sports.

Fanoušci hokeje a zvláště NHL mají nyní přístup k přímým přenosům dosud nevysílaných zápasů NHL a to zcela zdarma na portálu Yahoo. Není vyžadováno žádné předplatné ani ověření. Přístup k přenosům z NHL na Yahoo Sports je ale omezen jen na území USA.

Od 11. března 2016 portál Yahoo Sports ve spolupráci s NHL streamuje NHL "Game of the Day" (Zápas dne) k hokejovým fanouškům v USA až 4 dny v týdnu, spolu s nejlepšími momenty každého zápasu. Yahoo bude také přinášet zkrácené zápasy, "Best of the Day" i "Best of the Week".

"Tato aliance nás dostává o krok blíž k fanouškům a poskytování živých profesionálních sportovních událostí každý den a to zcela zdarma - bez kabelového předplatného nebo ověření," řekl Phil Lynch, viceprezident mediálních partnerství v Yahoo. "Jsme i nadále odhodláni poskytovat nejlepší digitální obsah pro naše uživatele a inzerenty a exkluzivní obsah z NHL doplní naši nabídku přímých a on-demand obsahu, včetně Yahoo/MLB Game of the Day, obsahu Yahoo/NBC Sports a nedávno oznámené dohody s PGA Tour," dodal.

V návaznosti na úspěch živých streamů z NFL, které na Yahoo sledovalo více než 15 milionů diváků, Yahoo zavádí nové příležitosti pro videoreklamu, která se budou objevovat v komerčních přestávkách během přímých přenosů sportovních akcí jako NHL a MLB.





Reklama




Vybrané články