Quantcast

Filmové kanály HBO se mění. 21.3. nahradí HBO3 stávající HBO Comedy

| redakce | tisk

Za necelý týden končí zábavní a komediální kanál HBO Comedy. Na frekvencích této stanice bude od příštího pondělí vysílat program HBO3 s odlišným obsahem. Změny čekají i zbývající programy HBO, zejména HBO2.

Hlavní program HBO bude nadále divákům přinášet nejnovější hollywoodské tituly a to 4 až 5 filmových premiér týdně, seriálové novinky současně s premiérou v USA, dokumentární snímky, koncerty, přenosy vyhlášení filmových cen.

Filmové kanály HBO se mění. 21.3. nahradí HBO3 stávající HBO Comedy
▲ Filmové kanály HBO se mění. 21.3. nahradí HBO3 stávající HBO Comedy

Program HBO2 bude přes den vysílat dětské a komediální pořady a seriály. Večer pak thrillery, dramata, horory a pravidelné premiéry filmových klasik. Součástí programové změny je navýšení vysílacího času na 22 hodin ve všední dny a 24 hodiny o víkendech.

Nový kanál HBO3 bude přinášet nejlepší seriály, minisérie a kultovní filmy od HBO a dalších prestižních tvůrců. Stanice bude vysílat 24 hodiny denně 7 dní v týdnu. Třetí program HBO se zároveň stává místem pro prezentaci současné seriálové tvorby z evropské produkce HBO jako je Polsko, Maďarsko, Rumunsko.

HBO působí na českém a slovenském trhu již více než 20 let. Všechny stanice vysílají bez reklam a jsou dostupné v HD rozlišení.





Reklama




Vybrané články