Quantcast

Programy Filmboxu v nabídce D-Smart

| redakce | tiskobrázek k článku: Programy Filmboxu v nabídce D-Smart

Turecká satelitní pay-tv platforma D-Smart rozšířila svoji programovou nabídku o 4 programy ze skupiny SPI International/Filmbox. Stanice jsou šířeny z kapacit satelitů Türksat na pozici 42°E.

D-Smart do své programové nabídky zařadil stanice Filmbox HD, Fightbox HD, Docubox HD a Fast&Funbox HD. Stanice se vysílají v HD rozlišení a jsou dostupné s tureckými titulky nebo dabingem.

Filmbox HD je filmový kanál, který nabízí řadu hollywoodských hitů, evropskou kinematografii a populární televizní seriály předních světových producentů. Fightbox HD se zaměřuje na bojová umění a vysílá přímé přenosy významných mezinárodních událostí jako MMA a přenosy kickboxu. Na další sporty a lifestyle cílí program Fast&Funbox HD s rozsáhlým pokrytím adrenalinových sportů z celého světa. Docubox HD představuje úžasné dokumentární filmy věnované volně žijícím zvířatům, přírodě a lidské civilizaci.

Vedle těchto 4 programů v nabídce D-Smart se v Turecku vysílá celkem 8 programů SPI International. Vedle uvedených také stanice Filmbox Arthouse, Fashionbox, 360 tunebox a Madscreenbox, které jsou v nabídce dalších operátorů. Všechny stanice mohou zájemci sledovat prostřednictvím portálu Filmbox Live.





Reklama




Vybrané články