Quantcast

AustriaSat Hungary ukončila svoji činnost

| redakce | tiskobrázek k článku: AustriaSat Hungary ukončila svoji činnost

Maďarská satelitní pay-tv platforma AustriaSat Magyarország ukončila k 30.4.2016 svoji činnost. Na satelitu Eutelsat 9B (9°E) byla odpojena část programů, které nabízel operátor svým zákazníkům.

V multiplexech AustriaSat Hungary skončily programy jako ATV, AXN, Galaxy, RTL+, Story 5, Viva Hungary, Animal Planet, Hír TV, Nat Geo Wild, Nick Jr., Pro4, Sorozat+.

Provozovatelem platformy AustriaSat Magyarország byla lucemburská mediální skupina M7 Group, která v Česku a na Slovensku provozuje populární satelitní službu Skylink.

M7 Group expandovala na maďarský trh před více než 2 roky. Převzala tehdejší satelitní a MMDS platformu Hello HD. Zatímco satelitní síť byla rebrandována na AustriaSat Magyarország, MMDS služba si zachovala původní název Hello HD a právě díky této službě M7 Group bude nadále aktivní na maďarském trhu.

AustriaSat Magyarország skončila kvůli nízkému zájmu klientů o tuto satelitní televizi. Svým bývalým zákazníkům nabídla zvýhodněnou migraci na konkurenční platformu UPC Direct operátora UPC DTH.





Reklama




Vybrané články