Quantcast

Programy AMCNI v nabídce T-Mobile TV

| redakce | tisk

Od 1. května 2016 T-Mobile Czech Republic a.s. zařadil do své nové nabídky T-Mobile TV placené stanice z portfolia AMC Networks International - Central Europe (AMCNI CE).

V rámci tohoto strategického partnerství jsou televizní stanice AMCNI dostupné divákům T-Mobile, z nichž 5 (Sport 1, Sport 2, Film+, AMC a Minimax) bude již v základní nabídce. Programy AMCNI CE se díky této spolupráci s tímto významným partnerem dostane na novou distribuční platformu.

Květen 2016 bude pro televizní a mobilní diváky pestrým měsícem. Zákazníci služby T-Mobile TV si budou moci užívat živých přenosů ze závodů Formule 1, které se exkluzivně vysílají na stanicích Sport1 a Sport2, 15. května mohou diváci T-Mobile TV sledovat GP Španělska a na konci měsíce vrchol první části sezony 2016, GP Monaka.

Na stanici AMC Channel je v květnu k vidění hned několik premiér: Fear The Walking Dead zombie apokalyptický seriál, po kterém bude následovat nová řada seriálu Better Call Saul, která má premiéru 30. května. Premiérově na filmové stanici Film+ budou k vidění Woody Harrelson, Colin Farrell či vítěz Academy Award Nicolas Cage a mnozí další.

Příznivce přírody a vědy potěší stanice Spektrum, která oslaví 90. narozeniny přírodovědce a filmaře Sira Davida Attenborougha společně s jeho nejnovějším seriálem Divoká zvířata, divoký život. Dále stanice Spektrum otevře „Okno do přírody“, které každý víkend v ranních hodinách přinese nové díly, to nejlepší z přírody a divočiny.

V sobotu a v neděli 28. a 29. května přinese dětem stanice Minimax non-stop nejoblíbenějších pohádek, a to od 11:00 do 18:00 hod. K zhlédnutí budou premiéry jako Kniha Džunglí či Můj malý Pony.

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články