Quantcast

Seriál Preacher startuje 30. května na stanici AMC

| redakce | tisk

Televizní fanoušci v Česku a na Slovensku se dočkají seriálu Preacher. Ten čeká 30. května premiéra na stanici AMC. Nadpřirozeno, pokroucené lidské osudy i temně komediální drama... to je Preacher - televizní adaptace populárního komiksu Gartha Ennise a Steva Dillona z 90. let.

V deseti dílech první série mohou diváci sledovat příběh kazatele (anglicky preacher) Jesse Custera ze západního Texasu - muže, který ztratil víru, jehož cílem je dosáhnout království nebeského. Jesse je ovládán tajemnou silou, díky které získává nadpřirozené schopnosti. Na své cestě se spojí se svou drsnou ex-přítelkyní Tulip a irským vandrákem Cassidym. Společně jsou uvrženi do šíleného světa obývaného postavami z nebe i pekla, a vším, co se nachází někde mezi těmito dvěma protipóly. Čekají je tak střety s démony i s anděly.

Seriál Preacher startuje 30. května na stanici AMC
▲ Seriál Preacher startuje 30. května na stanici AMC

Zárukou kvality série je produkční tým, v němž je možné naleznout taková esa jako Seth Rogen, Evan Goldberg (Apokalypsa v Hollywoodu, Superbad, Sousedé), Samem Catlinem (Breaking Bad) nebo James Weaver. Seriál Preacher vznikl koprodukcí společností AMC Networks a Sony.

Diváci se mohou na premiéru každé epizody z desetidílné první sezony jednoho z nejočekávanějších seriálů roku 2016 těšit každé pondělí ve 03:00 hod. a na reprízu ten samý den ve 22:00 hod.

Seriál na stanici AMC Channel plynule naváže na finální epizodu první poloviny 2. sezony seriálu Fear the Walking Dead, které je na programu 23. května 2016.

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články