Quantcast

Ve středu 25.5. výluka vysílače Brno - Kojál

| redakce | tisk

Společnost České Radiokomunikace chystá na tuto středu 25.5.2016 výluku DVB-T multiplexů a VKV/FM rozhlasového vysílání. Při plánované výluce vysílání bude provedena pravidelná kontrola vysílače, anténních systémů, údržba energetiky a vysílacích technologií.

Výluka TV vysílání potrvá od 6:00 do 15:00 hod. Z vysílače Brno - Kojál nebude aktuálně vysílat veřejnoprávní DVB-T multiplex 1 České televize, multiplex 2 s programy televizí Nova, Prima a TV Barrandov a multiplex 3 s programy ČT:D/ČT art, Prima MAX, Prima LOVE, Prima ZOOM, Kino Barrandov, Barrandov Plus, Óčko, Óčko Gold a Šlágr TV.

Výluka rozhlasového vysílání proběhne ve stejný den a potrvá v době od 10:00 do 15:00 hodin. Z vysílače Brnko - Kojál nebudou v tomto období vysílat ČRo Radiožurnál na frekvenci 95,1 MHz, ČRo Dvojka na frekvenci 102,0 MHz, ČRo Brno na frekvenci 106,5 MHz, Frekvence 1 na frekvenci 104,5 MHz a Impuls na frekvenci 87,6 MHz.

Výluka TV a rozhlasového vysílání z vysílače Brno - Kojál se týká pouze těch diváků, kteří přijímají signál právě z tohoto vysílače. Diváků, kteří přijímají signál z vysílače Brno - Barvičova nebo Brno - Hády, které jsou provozovány na stejných TV kanálech v SFN síti, se výluka netýká.

zdroj: ČRa





Reklama




Vybrané články