Quantcast

Breaking Bad - druhá polovina 5. sezony ode dneška na stanici AMC

| redakce | tisk

Seriál Breaking Bad je možné sledovat s českým dabingem každý čtvrtek od 22:00 na stanici AMC. Premiéra je na pořadu již dnes 2. června. Diváci se mohou v průběhu června a července těšit celkem na osm dílů.

Seriál Breaking Bad se začal vysílat v roce 2008 a za tu dobu získal desítky cen a ještě více nominací na cenách jako Emmy, Saturn Award a Golden Globe. Příběh o chemikovi Walterovi Whiteovi, který žije se svou těhotnou manželkou Skyler a mozkovou obrnou postiženým synem Walterem Juniorem v Novém Mexiku si získal obrovskou popularitu mezi seriálovými fanoušky.

Breaking Bad - druhá polovina 5. sezony ode dneška na stanici AMC
▲ Breaking Bad - druhá polovina 5. sezony ode dneška na stanici AMC

Walter je špičkový chemik, který léta pracoval ve výzkumu, ale nakonec skončil jako středoškolský učitel chemie, který, aby uživil rodinu, si musí přivydělávat ještě v automyčce. Tam jednoho dne zkolabuje a poté se dozví, že má neoperovatelnou rakovinu plic ve třetím stádiu a zbývají mu zhruba dva roky života. Ve světle těchto skutečností a strachu o budoucnost své rodiny se Walt rozhodne zužitkovat své znalosti chemie z let minulých a dá se na výrobu metamfetaminu.

Vzhledem k tomu, že na konci čtvrté řady nechal Walter vyletět drogového barona Guse do povětří, je nyní králem sám. Na hlavu si narazí Heisenbergův klobouk - a už může mít pocit, že je všemocný. Walt se čím dál tím více podobá Heisenbergovi.

Hrají: Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul, Dean Norris, Betsy Brandts, RJ Mitte, Bob Odenkirk

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články