Quantcast

Universal Channel končí 30.6., náhradou bude E!

| redakce | tisk

V České republice a na Slovensku ukončí k 30.6.2016 své vysílání placený kanál Universal Channel zaměřený na oblíbené seriály a filmy. Místo této stanice bude provozovatel nabízet kanál E! Entertainment TV, který je již dostupný u některých operátorů.

Konec Universal Channel na českém a slovenském trhu přichází z rozhodnutí provozovatele stanice. Poskytovatelům placeného obsahu bude nabízet stanici E! Entertainment TV.
Program E! je již v nabídce satelitní DTH platformy Skylink. Dále je kanál E! i u dalších kabelových a IPTV operátorů v Česku i na Slovensku.

Co přichystala stanice E! pro své diváky na příští měsíc? Diváci E! se mohou těšit na pokračování reality show Držte krok s Kardashians - každou neděli ve 20:00 a pořad Zpackané operace, který v každém díle potvrzuje, jak může extrémní plastická chirurgie proměnit perfektní zákrok v nejhorší noční můru - každou neděli ve 21:00.

V pořadu Slavní a single, jež běží každý pátek ve 21:00, sledujte, jak se známé celebrity perou se svým milostným životem a jak dalekou jsou ochotni zajít, aby si ho dali dohromady a našli pravou lásku.

V novém pořadu EJ ve městě, na který se mohou diváci těšit od 8. července každý pátek ve 20:00, se nám představí hvězda seriálu Richkids of Beverly Hills - EJ Johnson, syn proslulého basketbalisty Earvina "Magic" Johnsona. EJ, který v nedávné době shodil 90 kilo, má specifický módní styl, který, díky nové figuře nabírá odvážnější směr. Jeho cílem je dosáhnout toho, aby každý nosil to, v čem se cítí svůj.





Reklama




Vybrané články