Quantcast

O2 Sport odvysílá světovou ligu ELEAGUE

| redakce | tisk

Televize O2 TV nabídne již tuto sobotu vysoce atraktivní událost, která láká po celém světě miliony fanoušků. Jedná se o prestižní klání ELEAGUE, které nabízí nejlepší týmy v počítačové hře Counter Strike: Global Offensive. O2 Sport tak vstupuje do světa elektronického sportu, kterému se plánuje věnovat i v budoucnu.

Přímé přenosy z ELEAGUE poběží pravidelně každý týden v sobotu až do konce července.

O2 Sport odvysílá světovou ligu ELEAGUE
▲ O2 Sport odvysílá světovou ligu ELEAGUE

Prvotřídní týmy, špičkové zápasy, finanční odměna, která přesahuje milion amerických dolarů. To všechno je ostře sledovaná liga ELEAGUE, kde se střetávají profesionální hráči počítačové hry s názvem Counter Strike: Global Offensive. Pro tento dlouho očekávaný projekt bylo v americké Atlantě postaveno speciální studio, jenž slouží jako bitevní pole pro celkem 24 nejlepších týmů. O2 Sport přinese závěrečnou část soutěže včetně finálového duelu.

"ELEAGUE je obrovský skok pro celou herní komunitu, protože se vůbec poprvé dostává tento elektronický sport do velkých televizí, přímý přenos bude distribuován do více než 80 zemí. Je to šance, jak neznalému sportovnímu nadšenci ukázat, proč něco takového sleduje obrovské množství lidí po celém světě," prozradil komentátor Ondřej Kvarda.

Společnost O2 se také rozhodla podílet na partnerství turnaje RoG FINALS 10, jenž se koná 25. - 26. června 2016 ve Svitavách. Právě zde své síly poměří nejlepší týmy z domácí herní scény. "Elektronické sporty mají velký potenciál, je to pořádná show, u které se diváci rozhodně nebudou nudit. Věřím, že si v O2 TV najdou svoje pevné místo," uvedl výkonný ředitel O2 Sport Marek Kindernay.

Sobotní přímý přenos prestižní ELEAGUE s originálním komentářem začíná na stanici O2 Sport ráno od 04.00 hodin. Následně od sobotních 22.00 hodin poběží komentovaný záznam, kde fanoušky turnajem provede dvojice komentátorů Ondřej Kvarda a Marek Hovanec.

zdroj: O2





Reklama




Vybrané články