Quantcast

NatureVisionTV v nabídce SPI

| redakce | tiskobrázek k článku: NatureVisionTV v nabídce SPI

Společnost SPI International/Filmbox, globální distributor televizního obsahu a operátor pay-tv, nedávno rozšířil svoji rodinu programů o distribuci stanice NatureVisionTV. Program je poskytován po celém světě.

NatureVisionTV je nový, rychle se rozvíjející lineární kanál vysílající 24 hodiny denně 7 dní v týdnu a představuje mimořádné scény z přírody natočené po celém světě ve 4K a HD rozlišení s kombinací s přírodními zvuky a uklidňující hudbou.

Stanice nevysílá žádné dokumentární seriály ani dabing či komentář. Pouze a jen obsah natočený v přírodě. Diváci tak mohou sledovat ohromující scény z přírody od předních kameramanů.

"Vzhledem k tomu, že naše programy neobsahují žádné průvodce ani mluvený obsah, je náš kanál skutečně univerzální. Diváci na celém světě milují krásné scény z přírody a zajišťujeme relaxaci při jejich sledování," vysvětlil Jon Gorchow z NatureVision TV.

SPI International poskytuje širokou nabídku tématických programů jako FightBox HD, FashionBox HD, DocuBox HD, Fast&FunBox HD, 360TuneBox HD, MadscreenBox, FilmBox Art House, FilmBox Russia, Kino Polska International, Kino Polska Muzyka International, EroxHD a EroxxxHD. Stanice jsou dostupné v DTH platformách, u kabelových a IPTV operátorů, v mobilní TV, Smart TV a OTT.





Reklama




Vybrané články