Quantcast

Canal Digitaal: Konec 13th Street a Syfy

| redakce | tisk

K 1.7.2016 došlo v satelitní placené televizi Canal Digitaal na družici Astra 3B k řadě programových změn. Platformu opustily veřejnoprávní programy NPO Doc a NPO Humor, které byly uzavřeny. Počet tématických stanic NPO klesl na 5.

Rodinu žánrových stanic NPO aktuálně tvoří NPO Nieuws 24, zpravodajský kanál vysílající 24 hodiny denně, NPO Politiek, kanál s živými přenosy z parlamentu a opakování důležitých událostí a politické talk show.

NPO Cultura poskytuje dokumentární filmy, kulturní pořady, umění, hudbu a pořady o vědě. NPO 101 je televizní kanál orientovaný na mladé diváky.

Pátý kanál je rozdělen mezi NPO Best a NPO Zapp Xtra. Přes den vysílá dětský kanál NPO Zapp Xtra a od 20:00 hodiny NPO Best s nejlepšími pořady z holandské televize zaměřený především na starší produkci.

Na bývalé pozici NPO Doc se nyní vysílá populární holandský videoklipový kanál 192TV o které již parabola.cz informovala.

V paketech Canal Digitaal a TV Vlaanderen k prvnímu červencovému dni skončily bez náhrady také seriálové programy 13th Street Benelux a Syfy Benelux.

Platformy Canal Digitaal a TV Vlaanderen provozuje lucemburská mediální skupina M7 Group.





Reklama




Vybrané články