Quantcast

Arena Sport hledá české komentátory. Kvůli Digi TV?

| redakce | tisk

Někdejší slovenská sportovní televizní skupina Slovak Sport TV, dnes Arena Sport, začala hledat do svého týmu české komentátory. Nové pracovní pozice inzeruje přímo na svých stránkách.

Arena Sport by od nové sezóny mohla zajišťovat přenosy a záznamy z anglické fotbalo Premier League pro českou satelitní platformu Nová Digi TV CZ. Píše o tom RadioTV.cz. Operátor této DTH platformy nedávno připustil, že svůj exkluzivní obsah bude poskytovat na vlastním sportovním kanálu.

Rychlé řešení vzniku sportovního programu nabízí spolupráce s některým ze stávajících vysílatelů. V úvahu přichází zejména provozovatel sportovních kanálů Arena Sport, který si nedávno zaregistroval u slovenského regulátora další 4 stanice. Nabízí se tedy poskytování přenosů na licencovaných programech Arena Sport 3/4/5/6.

"PL stejně jako La Liga bude součástí programového balíčku SPORT," uvedl na dotaz webu parabola.cz Andrej Čírtek, mluvčí Digi Česká republika. "Kanál případně kanály, přes které budou vysílány, včas zveřejníme," dodal bez bližších podrobností mluvčí Digi CZ.

Vlastník Digi CZ zakoupil vysílací práva k první a druhé anglické lize či španělské La Lize. Práva k lukrativní Premier League koupil pro Českou republiku a Slovensko. Kdo bude vysílat Premier League na Slovensku zatím není jasné.





Reklama




Vybrané články