Quantcast

Skupina Prima spouští unikátní projekt Prima PORT

| redakce | tisk

Skupina Prima přichází na český trh s unikátním projektem Prima PORT, který jí umožní vybudovat přímý vztah s diváky a poznat jejich zájmy. Nová platforma bude využívat analytická data o aktivitě uživatelů.

Využije je pro cílené kampaně a na míru připravené nabídky zážitku, benefitů, voucherů, soutěží a dárků. Nový projekt je zastřešen novou společností Prima Direct, včetně obchodního zastoupení.

Velice nás těší, že na český trh přicházíme s globálně unikátním konceptem, který nás posouvá zase o krok dál před konkurencí. Kreativně propojíme přímý marketing s médii Skupiny Prima. Lidem cíleně nabídneme to, co je baví, a inspirujeme je k novým zážitkům,“ říká Marek Singer, generální ředitel FTV Prima.

Skupina Prima spouští unikátní projekt Prima PORT
▲ Skupina Prima spouští unikátní projekt Prima PORT

Cílem Prima PORT je lidem nabídnout co nejrelevantnější zážitky, produkty a služby obchodních partnerů, které se do projektu zapojí. Komunikace značky je postavená na rošťáckém psíku PORTovi, který v kampaních překvapuje veselými kousky a svým páníčkům aportuje na kartu (PORTku) a online účet lákavé nabídky či vouchery. Do budoucna Prima plánuje i vznik nového pořadu, který divákům přinese zajímavé tipy na výlety a volnočasové aktivity.

Nový projekt se rozběhne 5. srpna. Zájemci mohou získat svého PORTa prostřednictvím jednoduchého on-line formuláře na webu www.primaport.cz. Jednorázový aktivační poplatek je 100 Kč, tato částka pokrývá náklady spojené s výrobou a distribucí PORTky. Do 15. září je pro všechny registrované připravený atraktivní bonus ve výši 2 000 Kč na nákupy u vybraných obchodních partnerů.

Klíčovým partnerem celého projektu se stala Česká pojišťovna, která nabídne PORTku své V.I.P. klientele, která čítá přibližně 700 000 osob. Mezi další partnery patří například Baťa, Intersport, Pet Center, České dráhy nebo Eurolines,“ dodává Marek Singer.

Aktuálně běží na kanálech Skupiny Prima a stanicích sítě Radio United teaserová kampaň. Za kreativním konceptem Prima PORT stojí agentura RUST. Více informací na http://www.primaport.cz/.

zdroj: Prima





Reklama




Vybrané články