Quantcast

Podzim na TV Nova: MasterChef, Tvoje tvář má známý hlas a Ordinace

| redakce | tisk

Během tiskové konference, kterou skupina Nova uspořádala na začátku srpna, představila její programová ředitelka Alex Ruzek programové schéma následujících měsíců a zároveň prozradila několik formátů připravovaných na rok 2017.

Letošní podzim bude na hlavní stanici TV Nova patřit nové řadě fenomenální zábavné show Tvoje tvář má známý hlas a kuchařské show MasterChef Česko. Diváci se mohou těšit také na úplně nový pořad Celebrity Game Night.

Našim divákům v podzimní sezóně opět nabídneme vyvážené a atraktivní programové schéma. Na obrazovky se samozřejmě vrátí dlouhodobě oblíbené seriály Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice, které stabilně odvádějí velmi silné výkony. V hlavním vysílacím čase nasadíme druhé řady zábavné show Tvoje tvář má známý hlas a kuchařské show MasterChef Česko. Také představíme úplně nový formát pořadu, který ponese název Celebrity Game Night. Pokračovat budeme i v dalších projektech, které si nejenom během jarní sezóny získaly přízeň našich diváků. Navíc připravujeme novou sérii Policie Modrava a neotřelou reality show Robinsonův ostrov,“ říká Alex Ruzek, programová ředitelka skupiny Nova.

Skupina Nova během úspěšného jara znovu potvrdila svou pozici lídra na českém televizním trhu a náskok nad konkurencí. Podle posledního průzkumu agentury TNS Aisa navíc výrazně zvýšila svou oblíbenost u televizního publika, když na jaře 2016 více než čtvrtina (27 %) diváků zaznamenala zlepšení televizní nabídky TV Nova. S množstvím nových televizních projektů také neustále stoupá podíl premiérových pořadů vlastní tvorby, které v prvním pololetí roku 2016 tvořily dokonce 81 % všech premiérových pořadů.

Podzim na TV Nova: MasterChef, Tvoje tvář má známý hlas a Ordinace
▲ Podzim na TV Nova: MasterChef, Tvoje tvář má známý hlas a Ordinace

Také na podzim chce skupina Nova navázat na úspěšné jaro. Na úvod sezóny se každou neděli večer představí tolik očekávané pokračování veleúspěšné show Tvoje tvář má známý hlas pod moderací výborného Ondřeje Sokola. Pondělí a středy večer budou patřit další sérii populární kuchařské show MasterChef Česko. Do poroty opět usednou elitní kuchaři, které diváci velmi dobře znají - Marek Raditsch, Marek Fichtner a Miroslav Kalina.

Mezi hlavními formáty TV Nova nebudou samozřejmě chybět zpravodajské Televizní noviny, doplněné publicistickými pořady Snídaně s Novou, Střepiny, Volejte Novu, Víkend, Koření a Prásk!, který nově poběží ve středu od 21:35. Fanoušci nejoblíbenějších seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice nepřijdou o další porci emocemi nabitých epizod, které poběží v obvyklých vysílacích časech. Na obrazovky se s premiérovými díly také vrátí reality show Výměna manželek.

Prostor ve vysílání dostanou i pokračování úspěšných projektů jarní sezóny, které si získaly své věrné fanoušky. Od pondělí do pátku po Odpoledních Televizních novinách bude pokračovat zábavná soutěžní show Co na to Češi, kterou opět bude moderovat Tomáš Matonoha. Další sérií, kterou skupina Nova tentokrát nasadila na páteční večery, navázal také soutěžní pořad Chcete být milionářem? s Markem Vašutem.

Jako novinka podzimní sezóny se na obrazovce TV Nova objeví zcela nový pořad s názvem Celebrity Game Night. Tento netradiční formát divákům nabídne uvolněnou atmosféru plnou zábavy s jejich oblíbenými celebritami, pohodou a improvizací u plnění netradičních úkolů.

Filmovým fanouškům TV Nova připravila premiérové české filmy, mezi nimiž bude například snímek Život je život, ve kterém hlavní role ztvárnili Ondřej Vetchý a Simona Stašová. V pátém pokračování bláznivé komedie, tentokrát nazvané Vánoční Kameňák, se diváci opět setkají s Václavem Vydrou v roli starosty Pepana. Televize nabídne také romantické drama Pohádkář s Jiřím Macháčkem, Aňou Geislerovou a Matějem Hádkem. Ze zahraniční produkce přinese skupina Nova divákům řadu hvězdně obsazených filmů a seriálů. S těmi se v průběhu podzimu budou setkávat nejenom na hlavním kanálu TV Nova, ale i na menších tematických kanálech, zejména pak na kanálu Nova Cinema.

Skupina Nova připravuje v současné době celou řadu projektů, které plánuje nasadit v nadcházejících sezónách. Jsou mezi nimi i nové díly Policie Modrava, jednoho z nejúspěšnějších původních kriminálních seriálů poslední doby. Diváci se mohou těšit na oblíbené herecké obsazení v čele se Soňou Norisovou, zajímavé krimi případy i nádhernou šumavskou přírodu. Vysílání premiérových dílů je naplánováno na rok 2017 a jejich režisérem i spoluscenáristou je opět Jaroslav Soukup.

V exotickém prostředí filipínských ostrovů připravuje televize Nova největší dobrodružnou show v její historii - Robinsonův ostrov. Ze čtyř tisíc přihlášených bylo vybráno osmnáct soutěžících, kteří budou bojovat v drsných podmínkách izolovaného ostrova o finanční výhru ve výši 2 500 000 Kč. Na jejich cestě za vytouženou výhrou bude stát celá řada překážek - hlad, divoká džungle skýtající nebezpečí i psychické a fyzické vypětí. Na konci největšího televizního dobrodružství bude jmenován poslední Robinson. Show bude moderovat Ondřej Novotný, sportovní komentátor a znalec bojových sportů.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články