Quantcast

Snooker Shanghai Masters v září exkluzivně na kanálech Eurosport

| redakce | tisk

Nová snookerová sezóna nabírá pořádné obrátky a Eurosport u toho nebude chybět. Od 19. do 25. září si můžete naplno vychutnat už pátou velkou akci letošního roku. Turnaj v Šanghaji je jedním z největších v roce a nebýt listopadového UK Championship, největší podzimní porce odměn by se dělila právě tady.

Však se také v nejlidnatějším městě Číny rozdá úctyhodný takřka půlmilion liber. Nejen penězi je ale tento turnaj vábničkou pro snookerovou špičku. Velkou předností tohoto turnaje právě pro ty nejlepší je určitý návrat ke „starým pořádkům“.

Snooker Shanghai Masters v září exkluzivně na kanálech Eurosport
▲ Snooker Shanghai Masters v září exkluzivně na kanálech Eurosport

Světová šestnáctka je automaticky nasazena do prvního kola, ostatní hráči musí projít kvalifikací - byť hráči těsně za Top 16 budou muset zvládnout jen jeden zápas. Kyren Wilson coby obhájce loňského prvenství je nasazen do horní části pavouka, což značí, že se až do semifinále vyhne Selbymu, Binghamovi, Higginsovi nebo Robertsonovi, jenže pominout nelze dnes už vůbec nikoho a hlavně - v pavouku je těsně pod ním Ronnie O'Sullivan. Pokud bude anglická Raketa při své první letošní účasti při chuti, můžeme vidět skvělou jízdu až do finále.

Jak to celé dopadne, je ale ve hvězdách. Paul Hunter Classic na konci srpna s “pétécéčkovým“ tempem je přeci jenom o trochu jiných zápasech a kvalifikace nám ukáže jen část rozložení sil. A sázet jen podle zvučnosti jména už dnes ve snookeru není možné. Desátý ročník Shanghai Masters je tak dokonalým dárkem.

Kanál Eurosport 2 nabídne živé přenosy vzhledem k časovému posunu každý den od 8:30. Záznam pak na kanále Eurosport 1 od 20:00. Finále je na programu v neděli živě od 8:00 na E2 nebo opakovaně na E1 od 20:00.

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články