Quantcast

Eutelsat podpoří námořní i mobilní širokopásmové služby

| redakce | tisk

Francouzský satelitní operátor Eutelsat podepsal kontrakt se společností Beijing Marine Communication & Navigation Company (MCN), obchodním subjektem China Transport Telecommunications & Information Center (CTTIC).

Dohoda se týká strategické spolupráce, která vytvoří prostor pro řešení rychle rostoucích globálních leteckých, námořních a pozemních mobilních širokopásmových trhů.

Eutelsat podpoří námořní i mobilní širokopásmové služby
▲ Eutelsat podpoří námořní i mobilní širokopásmové služby

Tato dohoda bude využívat zdroje na satelitech Eutelsatu a pozemní infrastrukturu MCN s cílem zlepšit mobilní širokopásmové služby pro čínské firmy a mezinárodní zákazníky po celém světě. Bude také podporovat čínskou iniciativu "One Belt One Road", která se zaměřuje na propojení a spolupráce v Eurasii.

Se svojí globální satelitní infrastrukturou a mezinárodní sítí teleportů Eutelsat je v dobré pozici pro MCN pro poskytování služeb pro mobilní širokopásmové trhy. Toto partnerství umožňuje Eutelsatu a MCN spolupráci na podpoře aplikací satelitních technologií a vývoje a integrace inovativních technologií vyvinuté oběma společnostmi pro komerční satelitní komunikační služby.





Reklama




Vybrané články