Quantcast

AMC spouští nový kanál EVA+

| redakce | tiskobrázek k článku: AMC spouští nový kanál EVA+

Společnost AMC Networks International UK spouští nový tématický kanál Eva+ pro diváky v Africe. Půjde o sesterskou stanici stávajícího programu Eva, jež vysílá od jara 2015. Nový program Eva+ zahájí pravidelné vysílání 1. listopadu a zaměří se na telenovely.

Kanál Eva+ bude dostupný pro abonenty satelitní placené televize DStv na 142. pozici v anglické verzi EPG, resp. 509. v portugalském EPG. Dále bude program i v nabídce pozemní televize GOtv ve vybraných zemích Afriky (kanál 13, v Graně 113). Obě nabídky jsou provozovány společností MultiChoice.

Stejně jako Eva bude nová stanice Eva+ zaměřena na latinskoamerické telenovely s anglickým a portugalským dabingem. Eva+ bude první stanice AMC Networks International UK, která bude dostupná v pozemní platformě v Africe.

Sloganem stanice Eva+ bude heslo Eva+ - Abra o Coração / Open Your Heart (tv překlasu otevři svoje srdce). Stanice bude vysílat 24 hodiny denně a diváci uvidí mj. telenovely „Searching Maria“ („Buscando a Maria“), „Prisoner of Love“ („Amor Cautivo“), „The Swindler“ („El Encantador“), „The Perfect Woman“ („La Mujer Perfecta“) a „Timeles Love“ („Vivir Destiempo“).

Distribuční linka stanice Eva+ je na satelitu Telstar 12 Vantage na pozici 15°W.

technické parametry:

• Telstar 12 Vantage (15°W), freq. 11,467 GHz, pol. H, SR 22500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA Irdeto

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články