Quantcast

NTV spustila 3 nové tématické programy

| redakce | tisk

Ruská televizní stanice NTV spustila tři nové tématické stanice - NTV Pravo, NTV Style a NTV Serial. Programy se od 24.10.2016 vysílají v kabelových sítích v Rusku a rovněž i na satelitu ABS 2 (75°E).

Cílem spuštění nových stanic je využití bohaté knihovny pořadů, které NTV vyprodukovala během 20 let.

Na stanici NTV Pravo nebudou chybět dokumentární seriály o soudnictví. NTV Style přinese pořady o opravách, cestování a o kulinářském umění. Budou to relace, které se nevysílají na federální televizi NTV. Provozovatel očekává, že nové stanice bude sledovat 3 až 5 mln diváků. NTV Pravo a NTV Style se stanou součástí základních balíčků.

Populární seriály NTV se objeví na nové stanici NTV Serial. Tento program ale bude v dražších balíčcích. Koncem roku 2017 chce NTV u této stanice dosáhnout sledovanosti kolem 1 mil. abonentů.

Všechny tématické programy NTV budou financovány z poplatků od operátorů a proto nebudou vysílat reklamu. Distribuci stanic zajistí firma Red Media, která je součástí koncernu Gazprom Media. V prvním roce vysílání chce NTV dosáhnout příjmů ve výši 75 mil. rublů. Náklady na spuštění stanic se odhadují na několik desítek milionů rublů.

Technické parametry - NTV Pravo, NTV Style, NTV Serial:

• ABS 2 (75°E), freq. 11,045 GHz, pol. H, SR 44920, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, CA systém: žádný, zatím FTA

zdroj: satkurier.pl + cableman.ru





Reklama




Vybrané články