Quantcast

Film Europe spustí kanály Československo HD a Festival Cinema Channel HD

| redakce | tisk

Mediální společnost Film Europe spustí v listopadu 2016 dva nové filmové kanály ve vysokém rozlišení HD. Televizní filmový projekt ČESKOSLOVENSKO bude prvním tematickým televizním kanálem v HD, který se bude exkluzivně věnovat filmům a dokumentům z období od 28. října 1918 do 31. prosince 1992.

V říjnu 2018 se ČESKOSLOVENSKO HD stane prvním audiovizuálním příspěvkem k oslavám 100. výročí od založení ČESKOSLOVENSKA.

Televizní projekt FESTIVAL CINEMA CHANNEL bude prvním tematickým filmovým kanálem v HD, který nabídne divákům špičku světové festivalové kinematografie. FESTIVAL CINEMA CHANNEL bude televizním a VOD obrazem úspěšného festivalového kino projektu Be2Can - přehlídky oceněných a soutěžních filmů z třech největších filmových festivalů v Benátkách, Berlíně a Cannes. Třetí ročník Be2Can právě probíhá v nejlepších českých a slovenských kinech.

Oba televizní filmové projekty se inspirují trendem “quality television“ a svým konceptem jsou unikátní, protože nekopírují žádný současný existující televizní kanál.

ČESKOSLOVENSKO HD, FESTIVAL CINEMA CHANNEL HD přirozeně doplňuje FILM EUROPE HD, stále jedinou filmovou televizi na světe přinášející výlučně evropské filmy.





Reklama




Vybrané články