Quantcast

HGTV, Food Network a Travel Channel v portfoliu TVN

| redakce | tisk

Home & Garden TV, Food Network, Travel Channel. To jsou značky programů společnosti Scripps Networks Interactive, které rozšíří nabídku skupiny TVN v Polsku. HGTV je nejpopulárnější lifestylová stanice v USA a diváci v Polsku díky transformaci TVN Meteo Active budou prvními v Evropě, kteří budou mít tento program k dispozici.

Ostatní kanály budou od ledna součástí TVN. Jisté je, že kanál Polsat Food Network se zbaví slova "Polsat" ve svém názvu.

HGTV - Home & Garden TV přinese divákům pořady o zajímavých a originálních interiérech, krásných zahradách, důkladných opravách, proměnách domů a odborné poradenství. HGTV bude vysílat známé mezinárodní formáty jako "House Hunters" věnovaný nemovitostem, "Fixer Upper", kde budou proměněny chatrče v krásné domy při nízkých nákladech nebo "Flip or Flop", ve kterém manželé kupují a renovují zchátralé domy. Dále stanice odvysílá polskou produkci plnou zábavy, pozitivních emocí a zajímavých lidí.

Food Network (do ledna 2017 vysílaný pod názvem Polsat Food Network) je určen pro lidi, pro něž je vaření vášní a vyhledávají pořady o vynikajících kuchyních.

Travel Channel je pořad o cestování, pro milovníky přírody a dalekých výprav.

Zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články