Quantcast

TNTV - nová prepaid služba na polském trhu

| redakce | tisk

Během listopadu se na polském trhu objeví nová televizní nabídka poskytovaná na principu prepaid. Ještě v tomto měsíci se v sítích elektromarketů Saturn a Media Markt (do 31.12.2016 exkluzivně) objeví alternativa pro diváky využívající digitální pozemní televizi.

Služba se jmenuje TNTV (Twoja Nova Telewizja - Tvoje nová televize). Pro příjem služby TNTV je nutné pořídit DVB-T + IPTV přijímač od Skymaster Media (dříve Globo Multimedia), operátora této služby.

TNTV - nová prepaid služba na polském trhu
▲ TNTV - nová prepaid služba na polském trhu

TNTV nabízí kombinovaný příjem pozemní televize s digitální televizní nabídkou poskytovanou přes internet (IPTV). Podle informací na stránkách provozovatele služby bude nabídka obsahovat přes 100 televizních a rozhlasových programů, včetně 60 televizních stanic zdarma. V podmínkách využívání služby se ale píše: "Zákazník může využít bezplatný balíček v rozsahu 120 hodin v období 12ti měsíců. Po uplynutí 12 měsíců nebo překročení používání služby 120 hodin, podle toho který z těchto limitů nastane dříve, klient ztratí právo na využívání bezplatného balíčku." Znamená to, že divák, který bude chtít aktivně sledovat bezplatný balíček, spotřebuje tento časový limit mnohem dříve než za rok.

Nabídka TNTV se bude skládat z balíčků:

- Bezplatný (více než 50 programů)
- Rodinný (35 stanic za 9,90 zlotých měsíčně)
- Sportovní (s kanály Eleven a Eleven Sports za 15,90 zlotých měsíčně)
- Filmový (8 kanálů Filmbox za 19,90 zlotých měsíčně)
- Pro dospělé (18+) (kanály Redlight, Erox a Eroxxx)
- VOD pro dospělé (18+) (přístup k více než 200 filmům za 14,90 zlotých měsíčně)

Pro objednání balíčků Rodinný, Sportovní, Filmový či Pro dospělé je klientům rovněž k dispozici balíček Bezplatný. Všechny tyto balíčky je možné pořídit na 1, 3, 6, 12 nebo 18 měsíců.

Zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články