Quantcast

Vánoce na TV Nova: Tradiční pohádky i oblíbené filmy

| redakce | tisk

Skupina Nova nabídne svým divákům během vánočních svátků jak oblíbené filmové i animované pohádky, tak české a zahraniční filmy. Na hlavním kanále TV Nova se Štědrý večer ponese v duchu pohádkové i romantické klasiky.

Sváteční program televize Nova bude plný oblíbených romantických, pohádkových i dobrodružných příběhů. Celá rodina si užije kouzelnou atmosféru díky pohádkám, které patří mezi klenoty českého filmového nebe, například S čerty nejsou žerty, Princezna se zlatou hvězdou, Obušku, z pytle ven, Mrazík nebo O statečném kováři a O zatoulané princezně. Těšit se mohou i na novější snímky, které se svým kvalitním zpracováním a poutavým příběhem zapsaly do povědomí nejenom dětských diváků. Patří sem české pohádky Tři bratři (26.12.2016), Čertova nevěsta nebo Z pekla štěstí 1 a 2. Děti i dospělé jistě také potěší animované pohádky Ledové království a celá série Shreka.

Vánoce na TV Nova: Tradiční pohádky i oblíbené filmy
▲ Vánoce na TV Nova: Tradiční pohádky i oblíbené filmy

Protože vánoční svátky nemusí být jen časem pohádkových příběhů, připravila si skupina Nova pro dospělé diváky populární snímky napříč různými žánry. Z české klasiky se jedná například o komedie Vesničko má středisková a Slavnosti sněženek. Srdce milovníků romantiky zahřejí stále oblíbené filmy jako Pretty Woman nebo Seznamte se, Joe Black. Pro každého, kdo si vánoční svátky, zejména večery, chce užít u televizních obrazovek s akčními filmy plnými napětí, televize Nova nabídne filmy Smrtonosná past 4 (závěr série), Specialista, Protiúder, Odstřelovač nebo Česká spojka.

Vánoce na TV Nova: Tradiční pohádky i oblíbené filmy
▲ Vánoce na TV Nova: Tradiční pohádky i oblíbené filmy

Vánoce na tematických stanicích skupiny Nova
Během vánočních svátků nezůstanou pozadu ani tematické stanice skupiny Nova. Zejména Nova Cinema svým atraktivním programem a filmovou nadílkou potěší nejenom děti, ale i dospělé. Pravou, i když trochu netradiční vánoční atmosféru navodí přímo na Štědrý večer animovaný film Ukradené Vánoce Tima Burtona, naopak odlehčenou atmosféru nabídne snímek Vánoční skřítek. Pro dospělé diváky, kteří uvítají spíše akční a napínavé příběhy, si Nova Cinema připravila filmy Tajemná řeka a Město nemrtvých nebo akční komedii Dostaňte agenta Smarta. Romantických momentů se dočkají diváci u amerického dramatu s prvky fantasy Podivuhodný případ Benjamina Buttona s Bradem Pittem v hlavní roli.

Vánoce na TV Nova: Tradiční pohádky i oblíbené filmy
▲ Vánoce na TV Nova: Tradiční pohádky i oblíbené filmy

Speciální vánoční program si užijí sportovní fanoušci, kteří si 25. prosince na NOVA Sport 2 budou moci vychutnat mimořádný den s NBA, kdy jim prémiová sportovní stanice přinese hned tři navazující zápasy: od 18:00 New York Knicks - Boston Celtics, od 20:30 uvidí souboj loňskách finalistů Clevelandu Cavaliers a Golden State Warriors a na závěr od 23:00 utkání mezi San Antoniem Spurs a Chicagem Bulls. Nebudou to ale jen basketbalisté, kdo bude svým výkonem těšit sportovní diváky u televizních obrazovek. Vrchol sezóny totiž čeká i šipkařskou elitu. Té 15. prosince začíná Mistrovství světa, které trvá až do 2. ledna.

Ostatní tematické stanice mají stálé programové schéma a svým divákům nabídnou to, na co jsou zvyklí a co mají rádi. SMÍCHOV i na vánoční svátky odvysílá oblíbené seriály Přátelé, Kutil Tim, Sex ve městě a vánoční díl Tele Tele. Děti se mohou těšit na programový blok Smíškové, ve kterém na ně čekají snímky Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví, Scooby a Scrappy Doo a vánoční díl Spongebob v kalhotách. FANDA ani na Vánoce neupustí od svého programu pro drsné chlapy a nabídne seriály Walker Texas Ranger, Kriminálka Miami, Mistři aukcí nebo Pod kupolí. TELKA také zůstane věrná svému obsahu a uvede bohatý program ze zlatého fondu zábavy archivu televize Nova. Diváci se mohou těšit na koncert Bílé Vánoce Lucie Bílé, zábavnou talk show Díky za fíky s Halinou Pawlowskou, Deníček Ivety Bartošové a spoustu dalších pořadů.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články