Quantcast

Sky Sport News již s FTA testem na 19,2E

| redakce | tisk

Německá verze stanice Sky Sport News se sportovním zpravodajstvím se chystá na spuštění nekódovaného vysílání na hlavní evropské satelitní pozici 19,2°E, kde jsou zaparkovány družice Astra.

Provozovatel zapojil novou programovou pozici, která bude určena pro FTA distribuci Sky Sport News. Testovací obrazec upozorňuje na oficiální spuštění Sky Sport News HD k 1.12.2016 v 7:00 hodin. Test je ale v MPEG-2/SD.

Sky Sport News již s FTA testem na 19,2E
▲ Sky Sport News již s FTA testem na 19,2E

Kanál Sky Sport News se bude jako FTA program vysílat z jiné frekvence na pozici 19,2°E. Pro sledování programu bude nutné provést nové vyhledávání se zadáním nových parametrů.

Německá stanice Sky Sport News doposud vysílala jako placený program pro zákazníky platformy Sky Deutschland v Německu a Rakousku. Od 1.12.2016 se mění forma distribuce programu. Kanál bude šířen FTA a dostupný pro všechny německé domácnosti se satelitní televizí a rovněž v celé Evropě v dosahu signálu družice Astra.

Sky Sport News bude poskytovat sportovní zpravodajství, nejlepší momenty zápasů, dokumentární filmy a pořady vlastní tvorby po celých 24 hodiny denně. Jde o jeden z úspěšných programů pod značkou Sky. Provozovatel očekává, že volným vysíláním této stanice získá řadu nových abonentů Sky.

technické parametry - Sky Sport News (test):

Astra 1KR (19,2°E), freq. 10,921 GHz, pol.H, SR 22000, FEC 7/8, DVB-S/QPSK, FTA





Reklama




Vybrané články