Quantcast

Fransat se rozšiřuje o balíček programů pro děti

| redakce | tiskobrázek k článku: Fransat se rozšiřuje o balíček programů pro děti

Francouzská satelitní platforma Fransat rozšířila k 1.12.2016 svoji nabídku o nový doplňkový balíček. "Pack Jeunesse", tedy paket pro mládež bude pátým doplňkovým balíčkem, který umožňuje rozšířit bezplatnou nabídku Fransat o další kanály.

Měsíční poplatek za "Pack Jeunesse" je 6 eur a stejně jako v případě ostatních nabídek je služba poskytována bez jakýchkoliv závazků.

Nový balíček se skládá z pěti programů: Boing, Boomerang, Canal J, TiJi a Toonami. Všechny se vysílají v HD rozlišení.

Stanice jsou šířeny ze satelitu Eutelsat 5 West A 5°W), na kmit. 11,096 GHz a 11,471 GHz, pol. V, SR 29950, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK.

Vedle balíčku stanic pro mládež nabízí Fransat možnost dokoupení dalších 4 programových balíčků:

- filmový balíček obsahuje 4 kanály: OCS Max, OCS City, OCS Choc a OCS Geants a také službu na vyžádání OCS Go za 12 eur měsíčně
- sportovní se 3 kanály: beIN Sports 1 HD, beIN Sports 2 HD a beIN Sports 3 HD za 14 eur měsíčně
- hudební s kanálem Melody za 4,50 eur měsíčně
- rodinný s kanály BIS: 12 programů za 4,99 eur měsíčně, možnost dokoupení dalších 4 filmových a sportovních programů za 4,99 eur a dvou erotických programů za 4,99 eur.

Diváci, kteří nemají zájem o žádný placený balíček, mohou využívat karty Fransat v certifikovaném přijímači nebo přes CA modul a sledovat bezplatnou nabídku hlavních francouzských televizních stanic. Aktuálně Fransat přináší 27 programů plus 24 regionálních verzí France 3, 10 FTA kanálů a 19 rozhlasových stanic.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články