Quantcast

Objevte pořady na stanici Auto motor a sport channel

| redakce | tisk

Oblíbená motoristická stanice Auto motor sport channel (AMS), která je lokalizovaná do češtiny, přináší každý den svým divákům jedinečný obsah aktuálních informací ze světa motorismu ve zpravodajském bloku News.

Dále stanice poskytuje testovací relace jako Der Einzeltest, Die Tester, kde redaktoři objektivně testují nejnovější modely různých značek a kategorií.

Pro náročnější diváky jsou určené specifické motoristické relace se zajímavými tématy a zpracováním Fast Lap, Vorfahrt, OnTour, Das Werk - So werden Autor gebaut, Reportage.

Televizní program se vedle nejnovějších novinek věnuje i historii a to v relacích Garagen-Gold a Meilensteine.

Objevte pořady na stanici Auto motor a sport channel
▲ Objevte pořady na stanici Auto motor a sport channel

Fast Lap - bývalý automobilový závodník Christian Menzel testuje na automobilovém okruhu různé sportovní vozy a následně je objektivně porovnává.

Vorfahrt - první pohledy a dojmy na premiéry modelů po jejich uvedení na trh. Díky této relaci si mohou diváci vychutnat první jízdy novinek.

On Tour - dokument nabízí pohled jak funguje motorismus v různých koutech světa

Das Werk - So werden Autos gebaut - exkluzivní pohled do zákulisí nejen sériové výroby, ale i ruční práce mistrů, aby jsme se dozvěděli jak se dávají dohromady automobily.

Reportage - nevšední příběhy ze života automobilů, které byli ve správný čas na správném místě.

Garagen-Gold - je určená zejména pro milovníky historických automobilů, kde prostřednictvím kamery mohou diváci vidět vzácné klenoty dávné historie.

Meilensteine - v relaci projdeme jednotlivé zajímavé etapy, které ovlivnily motorizmus ve světě.

zdroj: AMS





Reklama




Vybrané články