Quantcast

TVP získala práva na olympijské hry 2018 a 2020

| redakce | tisk

Společnost Discovery Communications oznámila, že podepsala dohodu s polským veřejnoprávním vysílatelem TVP (Telewizja Polska) na poskytnutí sublicence pro nadcházející olympijské hry.

Na základě této dohody bude TVP na bezplatných programech vysílat přenosy ze zimních olympijských her 2018 a letních olympijských her 2020.

Vedle toho TVP získala digitální práva na vysílání na lineárních programech a také omezená vysílací práva pro vysílání nejlepších okamžiků z olympiád. Současně kanál Eurosport, stanice z portfolia Discovery, si ponechá plná práva na vysílání olympijských her v placené televizi a prostřednictvím svých digitálních platforem.

Discovery Communications drží exkluzivní práva na přenosy z olympijských her pro 50 zemí Evropy od roku 2018 až po hry v roce 2024. Dohoda s TVP je součástí již uzavřených partnerství s řadou dalších vysílatelů ORF (Rakousko), Belarus National State Broadcasting (Bělorusko), HRT (Chorvatsko), ČT (Česká republika), YLE (Finsko), MTVA (Maďarsko), RTE (Irsko, NOS (Nizozemí), RTV Slovenija (Slovinsko), RTVS (Slovensko), SRG SSR (Švýcarsko) a BBC (Velká Británie).

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články