Quantcast

Prima připravuje další řadu pořadu Jak se staví sen

| redakce | tisk

Na televizní obrazovky se ještě v jarní sezóně vrátí oblíbený pořad Jak se staví sen (JSSS). Hlavní změnou je nová moderátorka, kterou nově bude Iva Kubelková. Laďka Něrgešová se rozhodla věnovat se ještě nějaký čas naplno mateřským povinnostem.

Většina designérů pořadu zůstává stejná. A kdo by si chtěl splnit svůj sen o novém bydlení, stále ještě se do nové série JSSS může přihlásit.

I tentokrát budou moci diváci sledovat zajímavé proměny bydlení. Nepůjde však jen o interiér, ale také o změnu zažitých stereotypů, nebo dokonce o změnu životních postojů. V každé epizodě se tradičně seznámíme s jednou rodinou, která sní o lepším bydlení. A právě jejich sen se stává výzvou pro dvojici designérů. Ti pak musejí během pouhých pěti dnů proměnit staré a nefunkční bydlení v domov snů. Ale když k tomu rodině leckdy nestačily celé roky, budou to vůbec designéři schopni zvládnout za pět dnů?!

Nově se divákům představí v roli moderátorky pořadu Iva Kubelková, která o svém návratu na obrazovky Primy říká:

Nabídka na moderování takovéhoto pořadu mě nadchla. Baví mě to, že pořad je smysluplný a pozitivní. Bude plný lidských příběhů, ale hlavně radosti, překvapivých momentů a profesionálně odvedené práce. Těším se úplně na vše. Doufám, že diváci spolu s námi stráví více než příjemné, zábavné a emotivní chvíle. Doufám, že v pořadu najdou prostor pro vlastní inspiraci, jak zlepšit kvalitu bydlení.“

Přihláška do pořadu: http://living.iprima.cz/bydleni/prihlaste-se-do-poradu-jak-se-stavi-sen

zdroj: Prima





Reklama




Vybrané články