Quantcast

Telekarta rozšíří nabídku přijímačů

| redakce | tisk

V nejbližší době bude operátor ruské satelitní pay-tv platformy Telekarta pro potenciální zákazníky dodávat dva nové přijímače. Budou se lišit systémem podmíněného přístupu.

První z nich bude pracovat s přístupovými kartami Irdeto a druhý v systému Conax. Modely přijímačů se budou jmenovat EVO 09 IR (s CA Irdeto) a EVO 09 HD (pro Conax).

Telekarta rozšíří nabídku přijímačů
▲ Telekarta rozšíří nabídku přijímačů

Vzhledově se nové zařízení podobají modelu EVO 08 HD s drobnými rozdíly - na předním panelu je umístěno aktuální logo operátora, na zadní straně se nenacházejí žádné konektory RCA. Připojení ke starému televizoru přes AV je možné jen s pomocí speciálního kabelu - adaptéru.

Přijímače EVO 09 HD nabízejí nahrávání pořadů, port USB je označen jako USB 2.0. Je zde také rozhraní LOOP OUT, které ve starší verzi EVO 08 HD není k dispozici. Další podrobnosti přijímače nejsou známé.

Nové modely přijímačů pro příjem programů Telekarty budou osmé v pořadí s možností příjmu programů v MPEG-4 a šesté s podporou HD.

Všechna zařízení EVO 09 HD budou dodávaná s přístupovými kartami a s předplatným na dobu jednoho měsíce.

Placené programy platformy Telekarta jsou šířeny na satelitu Horizons 2 a Intelsat 15 na pozici 85°E v systémech podmíněného přístupu Conax a Irdeto.

zdroj: satkurier.pl + obob.tv





Reklama




Vybrané články