Quantcast

Modrý kód na Primě již brzy

| redakce | tisk

Televize Prima chystá pro diváky další seriálovou novinku Modrý kód z prostředí urgentního příjmu. Hlavní roli hraje Sabina Laurinová, pro kterou je to po delší době opravdu velká televizní příležitost. Po jejím boku se divákům představí charismatický Marek Němec.

Sabina Laurinová nastoupí na televizní obrazovky jako energická vrchní sestra Mery. „Je empatická, přímá, rázná a má smysl pro humor, který je mi blízký. Líbí se mi, že je temperamentní, vyzrálá ženská, která ví, co chce. A co mi na ní vadí? Dalo by se jí vytknout to, že právě kvůli práci pokulhává její osobní život,“ říká o své roli Sabina Laurinová. Marek Němec bude divačky okouzlovat coby charismatický doktor David Hofbauer.

Modrý kód na Primě již brzy
▲ Modrý kód na Primě již brzy

Postava Davida je nestandardní a mně jako člověku vzdálená. Opravdová potrava pro herectví, kdy jsem si mohl zkusit zahrát superdoktora, který moc nepoužívá emoce a řeší věci po svém. David je trochu asociál, úsporný, co se týče dobré nálady a veselosti, a tady se mi díky několikaměsíčnímu brzkému rannímu vstávání povedlo probouzet se rovnou do jeho postavy, protože v pět ráno nikdo zrovna nehýří optimismem,“ přibližuje seriálového doktora Hofbauera Marek Němec.

Modrý kód na Primě již brzy
▲ Modrý kód na Primě již brzy

Modrý kód Prima natáčí od konce srpna 2016 a diváci se mohou těšit na hvězdné obsazení a napínavé příběhy, které jsou inspirované skutečnými příběhy pacientů, ale také lékařů a všech pracovníků na urgentním příjmu. „Přinášíme divákům moderní drama z akčního prostředí urgentního příjmu. Jde o původní seriál, který na našich obrazovkách ještě nebyl. Nejedná o vztahový seriál v kulisách nemocnice, ale každá epizoda sleduje případy inspirované skutečnými osudy pacientů a zdravotníků, včetně emocí, kterými je toto prostředí nabité,“ říká o další primácké novince Marek Singer, generální ředitel Prima Group.

zdroj: Prima





Reklama




Vybrané články