Quantcast

tm3 - nový kanál odstartuje 1. června

| redakce | tiskobrázek k článku: tm3 - nový kanál odstartuje 1. června

Na německém televizním trhu začne vysílat další bezplatný program. Společnost ITV Media Group hodlá rozšířit svoji rodinu kanálů. Po stanicích Family TV a blizz spustí k 1.6.2017 program s názvem tm3.

Značka tm3 se tak vrací na německý trh. Stanice ale nebude mít mnoho společného s původním projektem, který byl spuštěn v roce 1995. Půjde o zcela novou nekódovanou stanici.

tm3, podobně jako ostatní programy z portfolia ITV Media Group, bude stavět program na starších seriálech. Zatímco Family TV vysílá především produkci ze 60., 70. a 80. let minulého století, kanál blizz je určen zejména ženám, jako tehdejší program tm3.

Nová stanice tm3 se bude specializovat na německé seriály z 90. let. Bude vysílat také dokumenty a teleshopping. Provozovatel plánuje vysílat i vlastní zábavní pořady.

Zpočátku bude tm3 vysílat zejména prostřednictvím IPTV platforem (také v HD rozlišení) a rovněž jako programový blok na stanicích Family TV a blizz. V další fázi se má program objevit i na evropském satelitním systému Astra na pozici 19,2°E.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články