Quantcast

Nové jarní upoutávky na TV Prima

| redakce | tisk

Herci z primáckého seriálu Mordparta Vojta Kotek, Markéta Plánková a Pavel Batěk natáčeli nové jarní televizní upoutávky. Tentokrát je kampaň Primy postavená na křestních jménech herců.

Brzy je ale uvidíte i ve druhé řadě Mordparty, která na Primě začíná už 9. dubna.

Nové jarní upoutávky na TV Prima
▲ Nové jarní upoutávky na TV Prima

Asi nejbolestivější natáčení zažil Vojta Kotek. Ten dostal za úkol rozhýbat své jméno Vojtěch, proto se opírá se velké Ě, a když své jméno odsouvá, padá na levý bok na zem. Scénu musel opakovat hned několikrát a před tvrdým dopadem ho nezachránila ani švihácká černobílá košile. „Musel jsem sebou seknout asi tak dvacetkrát na zem, no výborný to bylo, asi budu mít modřiny,“ směje se Vojta.

Upoutávky se natáčejí před zelenou klíčovací stěnou kvůli tomu, aby se barva a triky na pozadí daly měnit. „Podívejte se, za námi je to celé zelené a pak to bude třeba oranžové, a kdyby se to muselo pokaždé natírat, to by bylo náročný,“ řekl Vojta Kotek.

Nové jarní upoutávky na TV Prima
▲ Nové jarní upoutávky na TV Prima

Markéta Plánková překvapí změnou oblečení. Na rozdíl od Mordparty, kde je jako drsná vyšetřovatelka v kalhotách a bundě, tady je v lehké plisované sukni a s rozpustilou mašlí kolem pasu. Dovádí na houpačce, která je zavěšená na A v jejím jméně. Ta se už nemůže dočkat jara.

Nové jarní upoutávky na TV Prima
▲ Nové jarní upoutávky na TV Prima

Vždycky to je nádherný a překvapivý a nový pro mě. Těším se, až bude teplo a všechno rozkvete, zimu nesnáším moc dobře. Co si představím pod tím, když na někoho ,leze jaro´? Asi to, že na něj leze dobrá nálada, má radost v očích a cítí se zamilovaně,“ směje se Markéta.

U každého trvá upoutávka nakonec jen několik vteřin, ale herci museli být na place přes hodinu, aby se vše natočilo podle zadání. Oba měli na natočení své upoutávky ve scénáři vyhrazenou hodinu. Z Mordparty do třetice přibyl ještě herec Pavel Batěk.

zdroj: Prima





Reklama




Vybrané články