Quantcast

Mistrovství světa ve snookeru na Eurosportu o prize money 375 000 liber

| redakce | tisk

Eurosport představí z mistrovství světa ve snookeru 135 hodin ŽIVĚ na programech Eurosport 1, Eurosport 2 a na internetovém přehrávači Eurosport Playeru. Diváci se během 17 dnů klání nejlepších snookerových hráčů mohou těšit i na analýzy známých osobností této hry - šestinásobného finalisty MS Jimmyho Whitea, mistra světa 1986 Joea Johnsona a legendárního Neala Fouldse.

Eurosport bude mistrovství světa vysílat exkluzivně v celé Evropě (s výjimkou Velké Británie).

Eurosport využije vylepšenou verzi technologie Viz Libero, produkt určený speciálně pro pokrytí snookeru na Eurosportu, a také technologii dotykové obrazovky. Libero technologie ukáže divákům, jak měly být jednotlivé strky zahrány, zároveň zdůrazní vzdálenost a rychlost koule. Technologie dotykové obrazovky umožní expertům Eurosportu pohybovat koulemi po stole.

Mistrovství světa ve snookeru na Eurosportu o prize money 375 000 liber
▲ Mistrovství světa ve snookeru na Eurosportu o prize money 375 000 liber

Internetový přehrávač Eurosport Player nabídne i kvalifikaci mistrovství světa. Hlavní los MS bude přenášen ŽIVĚ na facebookovém profilu Eurosportu 13. dubna od 10 hodin.

Během světového šampionátu Eurosport představí také krátká vyprávění snookerové ikony Ronnieho O'Sullivana, který připraví divákům jedinečné analýzy, jak hrát proti nejlepším hráčům světa. Nejlepší světoví hráči budou zároveň na Eurosportu vzpomínat na své nejkrásnější okamžiky v divadle Crucible, v němž se hraje jubilejní už 40. světový šampionát (MS se hraje v Crucible Theatre od roku 1977).

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články