Quantcast

Discovery Channel představil pořady pro sezónu 2017-2018

| redakce | tisk

Discovery Channel dnes uveřejnil přehled pořadů pro sezónu 2017-2018, ve které diváci najdou jak ambiciózní celosvětově úspěšné seriály, které se navrací na obrazovky, tak odvážné a inovativní speciály a napjatě očekávané novinky.

I nadále se Discovery Channel zaměří na vyprávění příběhů ze skutečného života.

Čeští diváci mají rádi pořady, které uspokojí jejich zvědavost. Discovery Channel už přes 30 let umožňuje divákům prožít reálné příběhy opravdových expertů, dobrodruhů a samorostů, kteří jsou pro diváky zdrojem inspirace a impulsem k využití vlastní představivosti. Jsme rádi, že tento druh zábavy můžeme přinášet i našim českým fanouškům,“ řekla Alexandra Tiganas, Channel Director, Discovery Networks CEE.

Také v roce 2017 klademe důraz na vyprávění příběhů, které se skutečně staly, představujeme nové formáty a jedinečné celosvětové programové události, které diváky nadchnou. Zároveň nechceme zapomínat na naše věrné fanoušky a vracíme proto na obrazovky jejich nejoblíbenější seriály,“ dodává Alexandra Tiganas.

Mezi nové seriály, které se letos na obrazovkách objeví, patří Cooperův poklad zobrazující největší možné opravdové dobrodružství, hon za pokladem. Dokumentární speciál Komár, se zaměří na globální téma a klade si cíl upoutat světovou pozornost a přimět lidstvo podniknout kroky proti čím dál urgentnější hrozbě - komárům.

Jako reakci na stále stoupající celosvětovou oblibu kriminálních seriálů uvede letos Discovery Channel dva pořady, které divákům poskytnou jedinečný pohled do života dvou nejznámějších zločinců minulého století. Seriál Escobarovy miliony jde po stopách kolumbijského drogového barona Pabla Escobara a jeho skrytého pokladu. Po vzoru celosvětově úspěšného seriálu Harley and the Davidsons přichází na obrazovky také nový antologický seriál s názvem Případ Unabomber. Ten popisuje pátrání agenta FBI Jima „Fitz“ Fitzgeralda po Tedu Kaczynském, zvaném „Unabomber,“ pomocí průkopnické práce v oblasti forenzní lingvistiky.

Populární turbo pořady kanálu Discovery Channel nabírají otáčky s uvedením zbrusu nových seriálů jako například Garage Rehab, ale i s návratem úspěšných pořadů jako jsou Rychle a hlasitě, Naftové bratrstvo, Odpadlická autodílna nebo Pouliční psanci.

Na obrazovky se vrací také Žraločí týden, který letos v létě oslaví 30. výročí, spolu s velmi oblíbenými pořady o přežití jako je Nazí a vystrašení, na něj navazující Nazí a vystrašení XL, a také Nejsmrtelnější úlovek. Discovery Channel uzavře rok osmou řadou svého nejlépe hodnoceného seriálu Zlatá horečka a na něj navazujícím pořadem Zlatá horečka: Parkerova cesta, zcela novým seriálem, ve kterém se spolu s Parkerem Schnabelem diváci vydají po stopách jeho předků na nebezpečnou výpravu z Parkerova domova na Aljašce až do proslulých nalezišť zlata na Klondiku.

Pořady jako Zlatá horečka nebo Rychle a hlasitě jsou našim divákům po celém světě blízké, protože díky reálným postavám a podmanivým příběhům stále patří mezi nejsledovanější seriály,“ pokračuje Alexandra Tiganas. „Svým poutavým obsahem, skutečným rizikem a intrikami jsou Cooperův poklad, Případ Unabomber a Escobarovy miliony přirozeným rozšířením okruhu základních žánrů kanálu Discovery Channel. Těšíme se na představení této pestré směsice populárně naučných pořadů, dokumentů a pořadů našim divákům i v České republice,“ uzavírá Alexandra Tiganas.

zdroj: Discovery





Reklama




Vybrané články