Quantcast

TLC: Více inspirativních a překvapivých původních pořadů

| redakce | tisk

V sezóně 2017-2018 se TLC rozhodla divákům přinést ještě více překvapivých momentů, a to díky řadě báječných původních a také populárních pořadů, které se vracejí zpět na obrazovky a které diváci milují.

Ať už jde o svatby, vztahy, legendární osobnosti, úžasné dorty nebo životní milníky, TLC přináší autentické, přesvědčivé příběhy, kvůli kterým se diváci stále vracejí k obrazovkám.

Úspěch sítě TLC spočívá v její jedinečné schopnosti prezentovat pozoruhodné příběhy ze skutečného života a oslavovat život ve všech jeho barvách a se všemi jeho složitostmi,“ říká Alexandra Tiganas, Channel Director, Discovery Networks CEE. „Naši diváci se rádi ztotožňují s obyčejnými lidmi žijícími výjimečné životy a libují si ve sledování excentrických osobností a šokujících momentů. Rozhodli jsme se, že tento rok přineseme divákům ještě více oblíbených příběhů, osobností a pořadů s novým aktuálním obsahem, který zajistí, aby byla TLC i nadále jedna z nejpoutavějších sítí v regionu, o které se nejvíce mluví,“ doplňuje Alexandra Tiganas.

Oblíbený pořad Jak si vybrat správné šaty tento rok slaví desáté výročí. Později v tomto roce se vrací druhá řada britské verze tohoto populárního seriálu, Jak si vybrat správné šaty: UK, ve které David Emanuel zachrání další britské nevěsty ve chvíli, kdy to nejvíce potřebují. Velmi populární seriál 90 dní do svatby posouvá tento žánr na další úroveň a vrací se jako spinoff s názvem 90 dní do svatby: o 90 dní dříve.

Buddy Valastro s rodinou jsou zpět a i v deváté řadě seriálu Král dortů - nejpopulárnější globální franšízy sítě TLC - budou vyrábět úžasné dorty. Taky tentokrát dokáže rodina Valastrových, že pokud rodina spolupracuje, není nic nemožné. O zábavu se postarají také slavné osobnosti Theresa Caputo z pořadu Médium z Long Islandu a Whitney Thore z pořadu Můj velký tlustý a báječný život, které uvidíte v nových řadách těchto populárních seriálů.

Již dlouho je síť TLC domovem milých rodin a v roce 2017 zde přibude jedna nová, excentrická rodina. Seriál Vlasová bohyně představí Christinu Olivu a její rodinu ze Staten Islandu z New Yorku, jak buduje své vlasové impérium. Vrací se také jiné populární pořady prezentující milníky a další životní události jejich hrdinů, jako jsou Kate plus 8, rodina Busbyových z pořadu Obklopeni dcerami, Malí lidé, velký svět, Manželky sestry a mnoho dalších.

TLC představí veselý až dojemný pořad Doktor Christian vás prohlédne, upřímný seriál plný emocí, ve kterém doktor Christian Jessen osobně řeší případy pacientů, kteří potřebují jeho pomoc. Dvacáté výročí smrti princezny Diany potom TLC oslaví příběhem ženy, která okouzlila miliony lidí svou krásou a osobitým šarmem. Tříhodinová globální událost Diana: tragédie nebo zrada? podrobně vylíčí teorie zabývající se Dianinou smrtí a poskytne další pohled na samotnou princeznu, hnutí, které vytvořila, a svět, který za sebou zanechala.

zdroj: Discovery





Reklama




Vybrané články