Quantcast

Nová Digi TV CZ: HBO za 149 Kč měsíčně

| redakce | tisk

Už téměř půl roku nabízí DIGI TV balíček HBO s nejvýhodnější cenou na českém trhu. Slevu, která začala v předvánočním čase, ponechá provozovatel satelitní Nové DIGI TV a televize přes internet DIGI2GO do konce května.

Noví zákazníci i ti stávající, kteří ještě balíček HBO nemají, si jej mohou ještě celý nadcházející měsíc pořídit s garancí ceny 149 korun měsíčně na příští dva roky. Od 1. června se cena vrátí na 199 Kč za měsíc. Bohatou filmovou nabídku DIGI TV od 1. dubna ještě vylepšuje programový balíček Cinemax, který si mohou zákazníci pořídit za 89 korun měsíčně.

DIGI TV je televizí pro celou rodinu a k rodinné pohodě kvalitní filmy neodmyslitelně patří. I proto, abychom filmovou zábavu našim zákazníkům co nejvíce přiblížili, jsme se rozhodli pro dlouhodobou slevu na balíček HBO, který zahrnuje kanály HBO, HBO 2 a HBO 3, pro zákazníky DIGI2GO všechny v HD rozlišení. Na konci května již slevovou akci ukončíme, ale naši zákazníci mají ještě celý měsíc na to, aby si současnou výhodnou cenu programového balíčku HBO zajistili na celé příští dva roky,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI CZ.

V květnu přitáhne HBO zejména na pokračování kultovního seriálu Twin Peaks. Osmnáctidílné pokračování legendárního Městečka Twin Peaks z dílny Marka Frosta a režiséra Davida Lynche vrací agenta FBI Dalea Coopera - znovu v podání Kylea McLachlana - po pětadvaceti letech znovu na místo činu, kde vyšetřoval vraždu místní krásky Laury Palmerové. Premiéra prvních dvou dílů je naplánována na pondělí 22. dubna. V tradičních nedělních filmových premiérách diváci v květnu uvidí rodinnou fantasy Můj kamarád drak, romantické komediální drama Láska a přátelství, biografické drama z produkce HBO Čaroděj ze země lží. Děti se mohou těšit na poslední dobrodružství mamuta Mannyho a jeho smečky Doba ledová: mamutí drcnutí.

Balíček HBO zahrnuje tři kanály, konkrétně HBO, HBO2 a HBO3. Nabízejí nepřetržitý proud filmů, původních seriálů i dokumentů. Za akční cenu 149 Kč měsíčně, což je méně než jedna vstupenka do multikina, jej mohou do konce května získat jak stávající zákazníci DIGI CZ, kteří balíček HBO dosud nemají, tak noví zákazníci. Podmínkou pro získání doplňkového balíčku HBO je mít současně základní balíček, který na satelitní Nové DIGI TV zahrnuje 70 kanálů, z toho 13 v HD rozlišení, a na internetové DIGI2GO 60 kanálů, z nichž je plných 27 v HD rozlišení.

zdroj: Digi CZ





Reklama




Vybrané články