Quantcast

Media Broadcast zajistí satelitní služby pro M7 Group na 9E

| redakce | tisk

Společnost Media Broadcast Satellite bude od července 2017 uplinkovat všechny transpondéry na satelitu Eutelsat 9B (9°E) pro evropského poskytovatele placené televize M7 Group.

Media Broadcast v současnosti provozuje celkem 19 DVB-S a DVB-S2 multiplexů pro národní a mezinárodní klienty z teleportu v Usingenu poblíž Mnichova. Společnost provozuje vlastní multiplexy na satelitech Astra (19,2°E), Eutelsat Hot Bird (13°E), Astra 3B (23,5°E), Eutelsat 7B (7°E) a Eutelsat 9B (9°E). Vysílatelům v Evropě nabízí satelitní distribuci, včetně playoutu, distribuce signálu, multiplexování, kódování a uplinkování.

M7 Group využívá kapacitu na satelitu Eutelsat 9B pro distribuci lokálních, tématických a mezinárodních televizních programů pro kabelové a IP sítě v německy hovořících zemích. Prostřednictvím družice Eutelsat 9B jsou služby M7 Group využívány více než 140 operátory sítí s více než 1 milionem diváků v německy hovořících trzích. Media Broadcast Satellite tímto významně rozšířil svoji spolupráci s M7 Group.

Uplinkové služby budou poskytovány na celkem devíti DVB-S2 transpondérech, které šíří více než 90 televizních programů v HD a SD rozlišení. Přechod transpondérů pod správu Media Broadcast dojde během července 2017.

zdroj: RapidTVnews





Reklama




Vybrané články